Denne penisstørrelse giver kvinder flest orgasmer

Foto: All Over Press

Der er ikke noget som penisstørrelse, der kan få konkurrencegenet frem i de fleste mænd. Det er til tider både latterligt og primitivt, men det har ikke desto mindre været en ting i mange kulturer siden stenalderen.

Men foruden at måle sig med hinanden i omklædningsrummet så er der også en effekt i forhold til det modsatte køn.

Det viser en undersøgelse, der er publiceret i Journal of Sexual Medicine. Så uagtet at mange kvinder siger, at de er komplet ligeglade med størrelsen, så er der altså en størrelse, som der i højere grad end andre kan give en kvinde en vaginalorgasme. Altså uden ydre stimulation med for eksempel fingrene.

HAR DU PRØVET EN PENISFORLÆNGER?

Og den korte historie er, at den lange er bedst.

'Forskning indikerer, at kvinders orgasme ved penilt-vaginalt samleje bliver påvirket af den mandlige partners karakteristik. Penisstørrelse er vigtig for mange kvinder, og en præference af en længere penis er forbundet med flere tilfælde af vaginale orgasmer,' lyder det fra en af forfatterne i undersøgelsen.

Resultaterne blev udledt fra svarene, da man havde spurgt en række kvinder om, hvor meget sex de havde, hvilken slags sex, og effekten af en længere penis end gennemsnittet I forhold til, hvor ofte de fik orgasme.

Hvad er en penispumpe?

'Kvinder der foretrækker dybere penetration har større sandsynlighed for at få vaginal orgasme, hvilket passer evolutionært sammen med vaginal orgasme som en del af en kvindes valg af partner, som favoriserer penisser, der er noget større end gennemsnittet,' lyder det i rapporten.

For fyre med mindre penisser eller fyre med kæreste, der ikke får vaginale orgasmer, er det værd at huske på, at langt størstedelen af kvinder ikke får orgasme udelukkende ved penetration.

Man mener, det blot er omkring 20 procent.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close