Det frække 7. juni 2016

Sådan giver du hende multiorgasmer

Med det rette legetøj kan du udrette underværker
Foto: All Over

Trænger I til at pifte både sexlivet og indholdet i sengebordsskuffen lidt op? Så skulle du anskaffe dig en Womanizer til din bedre halvdel. Men det kan være, I ikke kommer uden for en dør resten af sommeren, da den er et meget orgasmefyldt bekendtskab.

For Womanizer udskiller sig fra alle andre vibratorer bl.a. ved, at den ikke stimulerer kvinden direkte på klitoris, men i stedet omslutter den. Og når den har gjort det, vibrerer den ikke, men suger og udsender lette, pulserende trykbølger på det følsomme område. Noget der får kvinderne til at tigge efter mere – og den skulle efter sigende få hende til at komme flere gange. Ja, den lover ligefrem orgasmegaranti.

Firmaet bag det lille revolutionerende vidunder lavede selv en test af Womanizeren, hvor 50 kvinder mellem 20 og 60 år blev bedt om at teste og anmelde den. Og resultaterne taler for sig selv:

73 % oplevede at få multiple orgasmer

[node:aller-related-content]

76 % oplevede en exceptionel intens orgasme

100 % bedømte stimulatoren til at være absolut unik

Så hvis du vil score ekstra point på tilfredshedskontoen derhjemme, skulle du tage at forkæle hende med en Womanizer. Det vil I med garanti ikke fortryde.

Foto: Sinful

Sponsoreret indhold