Ny ting: Unboxing af sexrobotter

Caption fra youtube

Man forstår godt nysgerrigheden. For hvordan er det egentlig at udpakke en sexrobot. Hvordan ser hun egentlig ud? Og endnu mere interessant: Hvordan er det så at bruge sådan en i stedet for en ægte partner af kød og blod?

Find alle de frækkeste sexdukker her hos Sinful

Som med stort set alt andet i denne verden er der naturligvis også et marked for folk, der gerne vil se, hvordan det opleves, når en af disse frække robotter, man har læst så meget om, bliver taget ud af æsken. Og hvordan en bruger bedømmer robotten, så man selv kan bliver klogere på, om man skal erhverve sig en sådan. Eller måske besøge et bordel for sexrobotter.

I disse videoer kan brugeren se alle de features, som robotproducenterne praler af, og der er da også lavet en hel kanal, der hedder … nå ja, The Sex Doll Channel.

Det er endnu ikke, fordi de akkumulerer millioner af views, men mindre kan også gøre det. Og den ene af videoerne med titlen ’WM 161cm B cup Doll Unboxing’ er i skrivende stund oppe over 60.000 visninger.

Her er de frækkeste julegaver til ham

Her bliver vi budt velkommen af en skægget herre i estimeret 30’erne eller 40’erne, der går systematisk til værks i sin test af dukken eller robotten, om man vil.

I begyndelsen af videoen ligger der en lang papkasse på sengen, og man må gå ud fra, at den ud fra titlen indeholder en 161 centimeter høj sexdukke med b-skål.

Og at han har tænkt sig at pakke den ud.

Først ser vi ansigtet og derefter den voluptuøse dekapiterede krop. Han viser, hvorledes alle led er bøjelige, og hvor virkelighedstro materialet er.

Også selv om man må konstatere, at det er en noget mere blævrende fornemmelse, når man rører den. Her fornemmer man tydeligt silikonen.

Her er de frækkeste julegaver til hende <3

Vi ser, hvordan der er åbne huller i dukken, hvor man indsætter særlige vagina og anusmoduler, som har en ønsket størrelse, som passer til kunden.

Han føler på brysterne og viser dukken fra thedollhousesanantonio.com frem del for del. Ganske som var det en ny PlayStation eller en bil. Men med den afgørende undtagelse, at vi slipper for at se en prøvetur.

Undervejs får vi tips og tricks til den korrekte måde at pakke hende ud på, så man undgår rygskader.

Hvis du også er blevet nysgerrig på videoen, så kan du se den her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close