Her er sexrobotten med forspilsfunktion

Foto: realdoll.com

Har du hørt om Tanya? Det er hende, du kan se på billedet herover. Hun er en af mange forskellige kvindelige robotter fra firmaet Real Doll, der har markeret sig som den sandsynligvis stærkeste spiller på markedet for realistiske sexrobotter.

Køb den frækkeste realistiske sexdukke her

Men Tanya og hendes mange kusiner fra samlebåndet har nu også fået en ekstra version. Det er nemlig den nye sex-bot Harmony, der er bygget af Real Doll spin-off virksomhed Realbotix.

Det er nærmere bestemt en app med navnet RealDollx, som man kan installere på sin smartphone, og som så forbindes til Tanya – eller hvad din favoritrobot nu hedder.

 Appen er således en virtuel udgave af din sexrobot, og her kan du interagere med hende for at tilpasse hendes personlighed.

Det nye er, at den mobile applikation har fået et forspils-mode, hvor du kan tænde din robot, inden I ses.

Blandt andet kan I skrive og tale sammen, og den kan også lade sig afklæde. Det her er en form for flirt, der med ret stor garanti giver dig det, du vil have til sidst.

’Gå langsomt til værks og opnå intimitet, mens i leger og udforsker hinanden. Tøjet af et stykke af gangen, og så gå videre til sex-mode,’ lyder det fra virksomheden.

Det kloge hoved fra Harmony koster knap 60.000 kroner, og så har du altså ikke købt den tilhørende krop endnu.

Er du til mørke piger? Prøv den frække Twerking Butt Deluxe Dark

Der kan du blandt andet købe indlagt varme, selv-lubrikerende indgange og berøringssensorer. Foruden naturligvis alle de mange måder, du kan designe din robot på. Du kan vælge højde, kropsbygning, størrelse på bryster og bagdel og kønsbehåring. Og så kan du også vælge at indsætte en penis i stedet for en vagina, hvis du tænder på transseksualitet.

Og der er mere på vej, fortæller Guile Lindroth, der er AI-direktør hos Realbotix.

  • - Den næste ombæring af robotter vil have kameraer i øjnene, så de kan kende ansigter og objekter, samt højtalere og flere ansigtsudtryk, siger han til den britiske avis The Sun.

Robotten vil i fremtiden kunne registrere, om hun ligger ned, eller hvis hun bliver rystet. Og så vil hun være i stand til at reagere på ansigtsudtryk.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close