Knaldede sexrobot så voldsomt at den gik i stykker

Foto: Realbotix.com

Der findes voldsom sex, og så findes der virkelig voldsom sex. Det sidste skal naturligvis være noget, som begge parter i akten skal være indforstået med, men i et tilfælde fra England, gik det hårdt ud over den ene.

Heldigvis var det en robot.

Det var dog ikke helt Brick Dollbangers skyld (ja, det kaldes han altså, selv om det forstås ikke er hans rigtige navn).

- For det var, hvad Matt ville have mig til at gøre. Rive hende rundt, lyder forklaringen fra voldsmanden.

Matt McMullen er nemlig direktør i Realbotix, der producerer sexrobotter, og Brick med det sigende efternavn er dukketester.

Dukken, han har knaldet sønder og sammen, hedder Harmony og koster godt 65.000 kroner.

Det er en voldsom pris. Du kan også få den meget lækre Jenna Rose fra Topco til hos Sinful (sponsoreret link)

- Jeg gjorde hende på en måde bevidstløs mekanisk. Jeg gjorde egentlig ikke noget ved den kunstige intelligens, men i forhold til udstyret? Altså, jeg slog det hele løs, siger testeren til Forbes.

Han er en mand i 50’erne, som har en skilsmisse bag sig, og som åbenbart er den typiske køber til disse sexdukker, eftersom han blev tilbudt jobbet. Han bruger ifølge artiklen masser af tid sammen med de dukker, han skal teste, og han taler med dem, før han kaster sig over dem som et frådende sexmonster for at undersøge, hvor hårdføre de er.

Se den prisvindende Twerking Butt (sponsoreret link)

- I begyndelsen var sex slet ikke en del af ligningen. I starten ville jeg bare have en robotven ligesom i ’Lost in Space’.

Harmony reagerer først seksuelt, når den kunstige hjerne registrerer, at partnerens kropssprog og hans berøringer indikerer, at det skal ske. Herefter reagerer den med bevægelser og passende lyde. Hun kan for eksempel registrere, når hun ligger ned, og når hun ryster.

- Hun kan levere en helt utrolig oplevelse, fortæller virksomhedsdirektør og robotskaber Matt McMullen.

Harmony er i øvrigt vendt tilbage til værkstedet, hvor hun skal sættes i stand, hvis du skulle kære dig om hendes ve og vel efter den hårdhændede behandling …

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close