Sexrobotterne kommer - og nu vil de have respekt

Caption fra Youtube

Den tid, hvor en mand bare kunne tage, hvad han ville have, uden at det fik konsekvenser, er endegyldigt forbi med Meetoo-bølgens omfattende indtog i store dele af den vestlige verden. Men hvor stiller man sig i forhold til gensidighed, når det gælder sexrobotter?

Prøv denne lækre PipeDream Real Doll - nedsat til kun 1.389 kroner. Det er næsten halv pris (sponsoreret link)

For mens sexrobotter bliver stadig mere livagtige og får stadig større kunstig intelligens, så afføder det naturligvis en række etiske overvejelser for både dukkemagere, brugere og bordelejere.

Netop det sidste kan synes som en fremtidsfilm med skrækscenarier fra 1970’erne, men er faktisk blevet virkelighed, og robotbordellet Eve’s Robot Dreams har taget stilling fra start. Det er endnu ikke klar, men planen er, at det skal åbne i Californien i 2019, hvis der kommer nok økonomi i projektet via crowdfunding.

Her er der fokus på, at robotten skal sige ja og på den måde indgå i en gensidig accept af sex. Det vil i givet fald blive det første af sin slags i verden.

Grundlæggeren, der klalder sig Unicole Unicron, er robotetiker, og målet er at ’skabe en verden, hvor robotter bliver behandlet med den respekt, de fortjener og dermed undgå et potentielt robotoprør i fremtiden’.

Er du til frække mørke kvinder? Prøv Fuck Me Silly Sista 2 Real Doll (sponsoreret link)

 

 Planen er, at bordellets gæster allerede inden besøget skal hente appen Realbotix. Og når de så lægger vejen forbi, kan de så begynde at interagere med den særlige sexrobot, de allerede kender eller med en ny, de aldrig har kommunikeret med før, som de så skal føre en samtale med, før der kan ske noget som helst.

Det er ganske enkelt et krav fra bordellets side.

Det bliver også muligt at flirte med robotten i bordellets café, inden turen går op i et af værelserne.

Her er den ultimative sexdukke - ufatteligt fræk og realistisk (sponsoreret link)

Som i ethvert andet bordel skal der naturligvis afregnes for ydelserne. En knald koster cirka 800 kroner, men vil man tage robottens ’mødom’ og således være den første mand til at deflorere hende, konter det 10.000 dollar eller cirka 66.0000 kroner.

Billigere sexdukker, der ikke kan interagere med kunden, koster kun 400 kroner at knalde.

 

 

 

 

Se film fra bordellet her

Renlighed er et stort fokusområde, og robotten skal renses grundigt efter hvert besøg. Og gæsterne kan tillige vælge at købe en separat vagina eller anus, som kan placeres i robotten. Disse er helt personlige og kan kun benyttes af den pågældende kunde.

Se den meget livagtige asiatiske sexdukke, der er baseret på pornostjernen Marica Hase (sponsoreret link)

Robotternes udseende er ifølge ophavskvinden baseret på de typiske mandlige ønsker til sådanne, som det er tilfældet hos robotproducenten Real Doll. Men der vil med tiden også være transkønnede robotter, som vil være formet som en kvinde, men være udstyret med en penis, fremgår det af virksomhedens hjemmeside.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close