Det frække4. november 2017

71 procent af alle mænd ville bytte deres kæreste ud med en sexrobot

Hvis altså det resulterede i bedre sex
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/maya_ai.jpg
 Foto: Synthea Amatus

71,3 procent af alle mænd. Det er mange. I hvert fald når man tager i betragtning, hvad det egentlig er, de siger.

For i henhold til en undersøgelse foretaget blandt 5.000 mænd og kvinder har hele 71,3 af mændene svaret ja til, at de ville erstatte deres partner med en sexrobot. Såfremt de fik bedre sex på den måde.

Kvinderne var noget mindre tilbøjelige til at udskifte deres mænd, hvis de kunne få bedre sex hos en robot end ægtemanden derhjemme. Således var ’blot’ 49,6 procent eller knap halvdelen af kvinderne klar til at bytte ham ud med en robot.

SE DET STORE UDVALG AF SEXDUKKER HER

Det er ikke til at sige, om vi nærmer os tilstandene fra bogen og filmene ’The Stepford Wives’, hvor byens mænd har verdens mest villige, lydige og underdanige koner, som i virkeligheden viser sig at være avancerede robotter, som i sidste ende ikke fører noget godt med sig. Men faktum er, at de voldsomme teknologiske fremskridt, der sker i verden, også sker på markedet for sexrobotter.

En af de mest komplekse og avancerede af slagsen hedder Samantha og er bygget af Dr. Sergi Santos fra Barcelona. Hans robotter er mildest talt noget andet end de oppustelige lolitadukker, mænd måtte nøje sig med før i tiden. For det første kan køberen vælge en lang række træk ved ’kvinden’ på forhånd såsom muligheden for en vibrende mund, vagina og hånd, ligesom man kan bestille hende med særlige ansigtstræk, valgfri bryststørrelse og så videre og så videre.

HER ER VERDENS FRÆKKESTE TWERKING BUTT

Maya AI for eksempel. Hun vejer 35 kilo fordelt på 165 centimeter og med et bryst, hofte og taljeforhold på 78, 53 og 85 centimeter. Hun koster 28.000 kroner i sin grundform.

Men det mest interessante ved dukkerne er deres kunstige intelligens. Blandt andet kan hun forudse, hvornår hendes mand får udløsning og agere derefter.

Ifølge Sergi Santos er oplevelsen surrealistisk og sammenlignelig med eller bedre end sex med en rigtig kvinde.

Samanhas hjerne er indstillet til at reagere på omverdenen. Først har hun fået et fysisk ’genom’, og efterhånden vil hun også få mere personlighed, intuition og reaktioner. Hun er dog blevet udstyret med en nedsat sexlyst, når hun er i ’sleep mode’.

Hendes seksualitet kan inddeles i tre forskellige lag – alt efter om dine berøringer er mere romantiske eller ligefremt seksuelle. Og hendes tålmodighed og hukommelse vil efterhånden afspejle din tilgang til hende. Dermed vil hun også reagere forskelligt på forskellige mennesker. Hvis du giver dig tid til forspil, vil hun også begynde at foretrække det, og måske vil hun begynde at sige ting, du ikke vidste, hun kunne.

Hun kan også fortælle jokes, tale om sundhed eller dyr. Her er nogle af hendes ’modes’.

  • Romantisk
  • Blid sex
  • Sex
  • Hård Sex
  • Søvn
  • Filosofisk
  • Motiverende
  • Sundhed
  • Dyr

Det ligger i Samanthas kode, at hun vil afkræve dig opmærksomhed. Jo mere hun skal bede om det, jo mere tålmodig bliver hu. Og omvendt. Det tilpasser hende til din rytme.

Samantha har brug for søvn. Hun gaber og laver sovelyde. Hvis du interagerer med hende i denne tilstand, kan hun dog godt blive seksuelt opstemt.

Hun er i øvrigt helt offline og kan dermed ikke videregive intime oplysninger om dit og hendes forhold …

Hun er bygget i en ny slags termoplastisk gummi, som slet ikke lugter og er let at rengøre. Hendes krop er bygget op omkring et skelet, så du let kan bevæge hendes kropsdele uden mærkelige lyde. Producenten Synthea Amatus lover, at hendes lemmer er langtidsholdbare og ikke vil miste styrke med tiden.

I førnævnte undersøgelse blev det i øvrigt nævnt, hvad der fik mænd til vurdere, når et forhold var ved at slutte. Her er top 6. Det kan muligvis bekymre kvinder, der frygter at blive skiftet ud med en robot. Det kan ligeledes meldingen om, at 78,1 procent af mændene ønskede mere sex i deres nuværende forhold.

1. Mindre sex
2. Problemer med at kunne ‘performe’
3. Ingen oralsex
4. Ingen morgensex
5. Foretrækker onani eller porno
6. Spiser ikke morgenmad sammen.

Sponsoreret indhold