Det frække30. april 2021

Nu kan du blive tantra-sexolog

Et hold tantrikere åbner en sexolog-uddannelse i København
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/163049172_5517351494971759_2812435111946125020_n.jpg

Joan Ørting står bag Danmarks mest kendte sexologuddannelse. Men det er langt fra den eneste. Faktisk findes der en håndfuld sexologuddannelser, som alle er drevet i privat regi og med hver sin tilgang.

Gå på opdagelse i din seksualitet med nyt sexlegetøj

Nu kommer der så en til. I lokaler på Nørrebro i København kan du blive uddannet til Tantrisk Sexolog. Det tager 18 måneder, og her er både fysisk dagsundervisning og zoomforløb, lektielæsning, skritlige opgaver, coaching og terapi.

Hvis du vil uddanne dig som Tantrisk Sexolog, der med rabat koster mere end 50.000 kroner, er det ikke nok at læse en masse faglitteratur.

Du skal være klar til at bruge dig selv og din krop til udforske seksualiteten i bred forstand - og ikke kun for at for få multiorgasmer, men for at gøre Verden til et bedre sted.

Elever

SE og HØR tog fat i en af skaberne af uddannelsen, tantrabehandler Celestine Andersen.

- Vi ønsker elever, der er i kontakt med sig selv, tør kigge indad og tør mærke, være og rumme sine følelser. Vi forventer et vist niveau af modenhed i forhold til at kunne tage ansvar for sine egne følelser og reaktioner.

- Du kan ikke deltage, hvis du kommer som buschauffør, frisør, håndværker, pædagog eller lignende og bare synes, at det her det lyder da super spændende og frækt, siger Andersen, der ikke er bleg for at indrømme, at der er mere på spil end blot en uddannelse:

- Vi vil skabe en mere sund verden indenfor relationer, parforhold og seksualitet. Der er mange psykologer, psykoterapeuter og lignende, som ikke har indsigt i hele området omkring seksualitet, og som ikke ved, hvordan de skal håndtere klienter med seksuelle udfordringer.

- Denne uddannelse er en mulighed for at opnå en dyb læring personligt og professionelt, til at blive klædt på til at kunne forstå og formidle seksualitetens verden.

Parlegetøj booster forholdet

Livsstil

Ifølge Andersen adskiller Tantrisk Sexolog sig andre sexologuddannelser ved at have afsæt i den tantriske livsstil og er fokuseret på en personlig og kropslig udvikling:

- Vi lægger vægt på at gå vejen selv først. Det betyder, at man gennemgår en træning sideløbende gennem de 18 måneders uddannelse, som handler om at rense og åbne kroppen, lære at mestre en tantrisk seksualitet, øvelser til at blive multi-orgastisk og kunne få implosive orgasmer, som er orgasmer uden udløsning.

- Det er altså en rejse til at åbne kroppen, kontakten til hjertet og følelserne og få større kontakt til ens indre åndelighed. Det er en holistisk uddannelse, der ønsker at inkludere det hele menneske og tage hver elev på en dyb indre rejse.

- Vi kombinerer den kropslige indsigt i nervesystemet, frisættelse af traumer, forløser skam og skygger, der hindrer os i at være frie mennesker, kombineret med det mere energetiske afspekt af den tantriske livsstil, såsom vejrtrækningsøvelser mm.

Arbejder med kroppen
Andersen fortæller, at et af de helt centrale elementer, som uddannelsen arbejder udfra, er 'embodiment':

- Det handler om at integrere en viden i egen krop. Det er ikke nok at forstå en viden mentalt, læse en bog, høre et oplæg - og så derefter gå ud og undervise eller behandle med den viden.

- Så al vores undervisning bliver efterfulgt af øvelser, træning og kropsliggørelse. Det betyder, at det er en integreret læring. Det vil sikre en større integritet og autenticitet hos eleverne - og en kvalitetssikring af de kommende tantriske sexologer.

Metoo

Celestine Andersen mener, at verden bevæger sig i retning af mere bevidsthed om klima og bæredygtighed:

- Vi repræsenterer bæredygtige relationer og en mere ”økologisk” og bæredygtig seksualitet. Vi ønsker at være med til at løfte det menneskelige niveau.

- I kølvandet på metoo og de sidste par års skandaler med overgreb, krænkelser og grænseoverskridelser, er det blevet endnu mere tydeligt og relevant, at vi som mennesker har brug for mere indsigt og flere redskaber til at forstå hinanden, kommunikere og samarbejde bedre. Vores uddannelse er et bidrag på at komme til bunds i alle disse til tider virkelig uheldige dynamikker.

Tantra Sexolog

Første hold begynder september 2021 i København. Der er en stor rabat og early bird pris indtil 1 maj, hvor man sparer 17.000 kr. Man skal være mindste 25 år gammel for at blivve optaget - og det hjælper selvsagt, hvis du i forvejen er terapeut, kropsterapeut, massør, tantramassør, parterapeut, coach, facilitator, sexolog. Læs mere her

Sponsoreret indhold