Det frække 11. maj 2016

Yoni, jade og tantra - lær det hele her!

Dette kunne nemt komme til at lyde som endnu en “kvinde kend din krop”-oplevelse, hvor vi skal ligge nøgne på en tynd madras og finde vores erogene zoner til lyden af fnis og ”smaske-lyde” fra de 10-11 andre kvindelige deltagere. Men nej tak!
Foto: All Over

Man skal kende sin krop ekstremt godt hvis ikke en sådan oplevelse skal virke grænseoverskridende – og alligevel også selvom vi kender os selv ud og ind – mest ind.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sex uden orgasme

Men det er altså heller ikke det vi indbyder til når nu vi taler om yonimassage, jadeæg og tantra.

Se i videoen herunder hvad Bitten fra Sexshop.dk har at sige om yoni- og jadeæg og om hvordan du bruger dem.

Her fortæller Bitten fra Sesxhop.dk om de populære jade-æg.

En flere tusinde år gammel kunst

Yoni er sanskrit for de kvindelige kønsorganer.

Jade-æg – yoni-æg lavet af jade – er æg der er beregnet til at massere din vagina med. Et æg der først for nylig har vundet indpas hos danskerne, men som er et mange tusinde år gammelt fænomen.

Tantra er sex hvor målet ikke er at få orgasme, men at skabe både fysisk og åndelig intens nydelse. Og – hvis det er med din partner – at fokusere på intimitet og samhørighed med hinanden.

Professionel tantramassage

Faktisk er det muligt at få tantramassage af en professionel massør – der findes både mandlige og kvindelige massører.

Sådan en massage starter med en grundig kropsmassage – som kan tage en time eller mere – hvor kvinden bare skal slappe og nyde. Brysterne masseres også.

[node:aller-related-content]

Og turen kommer også til skeden. Det er hele skeden der bliver masseret. Massagen er som nævnt ikke for at frembringe orgasme, men for at få kvinden til at åbne op og for at fjerne seksuelle spændinger og myoser.

Vi gør det selv

Er du for blufærdig, kan du selv give dig tantrisk massage. Det kan du gøre ved hjælp af et yoni-æg. I starten er det sværest, men sådan er det jo med alt.

Når først du er trænet, kan du blot ved hjælp af dine muskler bevæge ægget op og ned i skeden og massere lige præcis dér hvor du har behov for det.

Godt for parforholdet

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse at når du arbejder med din vagina på den måde, så lærer du din krop bedre at kende – i hvert fald den del af den. Du får også mere kontrol over din vagina, og du får det i det hele taget bedre med dig selv og dit sexliv.

Det kommer naturligvis også din partner til gode og er på den måde en berigelse for jeres parforhold.

Køb et jade-æg på Sexshop.dk, og kom i gang med tantramassagen.

Sponsoreret indhold