Det frække 22. januar 2017

Turbo tantra: Verdens mest hardcore sexkursus

Følg med en kvinde til det vildeste sexkursus
Af af
par i seng
Skrevet af: Dorte J. Thorsen - Foto: Shutterstock

Verdens mest hardcore sexkursus, er det blevet kaldt – og adskillige grænser bliver da også sprængt for Deres udsendte. Hop på rutsjebanen og tag med på Level 2 på Europas hurtigst voksende tantraskole, The New Tantra.

Motoren dør ud. Bilen står stille i gruset ved Inspirationscenter Maribo, en smuk landejendom. Omkring os er juni eksploderet i frodighed. Jeg ser min mand gennem 13 år – Magnus – i øjnene.

– Sammen ind, sammen ud, siger jeg. Han nikker alvorligt. Jeg smiler tilbage. Min mavefornemmelse siger mig, vi står over for enten et superfedt eventyr eller et farligt frit fald uden faldskærm. Muligvis begge dele.

En ny forståelse af sex

Vi har været på kurser før, os to, men det her er det mest eksplicitte, vi har meldt os til nogensinde. Kurset her ligger klart i den mest udfordrende del af tantra-spektret. Jeg trækker vejret dybt og rækker bagud efter håndtasken med de nyligt hentede papirer fra Bispebjerg Hospital: Attester på, at vi er sunde og raske. I dette forum er det meget almindeligt, at par er seksuelt sammen med andre end hinanden. Det er ikke et krav, men der er meget at lære ved at slippe ejerskabet på hinanden nok til, at man dels kan tage imod læring fra andre sexpartnere, dels kan udfordre hinandens eventuelle jalousi. Min mand er nogle gange udfordret på det felt, så jeg er spændt og lidt nervøs over, hvad der venter os.

Workshoppen er arrangeret af skolen The New Tantra og hedder på papiret Sexual Deconditioning, Level 2. Det vil sige, at det, der skal foregå, er en de-programmering: Alt, hvad vi typisk tænker om sex og vores gamle rygradsreaktioner, skal pilles ud. I stedet skal vi gennem teori og praktiske øvelser finde ny forståelse af, hvad sex er – og hvilke muligheder, den erotiske energi og samspillet mellem mennesker rummer.

Skrevet af: Simone Andersen - Foto: Shutterstock

Røvbarbering

Kort efter sidder vi sammen med knap 30 andre mennesker mellem 22 og 55 år i en cirkel på små sækkepuder. Kursuslederen, den karismatiske australier Alex Vartman, og hans team kommer ind i rummet til høj technomusik – og vi går direkte til sagen. – Den form for tantrasex vi skal lære, er ikke-friktions-sex, men en glat, glidende seksualitet. Derfor er det bedst at være hårfri på de intime dele. I vælger selv. Der er bare færre, der gider lege med jer, hvis I er behårede, siger Alex Vartman og giver os fem minutter til at hente barbergrej og smide tøjet.

Alle ser forvirrede ud. Vi løber rundt blandt hinanden. De fleste af os, inklusive mig, er glatte hjemmefra, så det gælder om at finde nogen, der har lidt hår. Magnus finder sammen med en pige, jeg kender fra før, og det er fint. Jeg ender med at være sammen med to andre kvinder om at soignere en fyr, der ikke alene har hår mellem balderne, men også på ryggen. Det er lidt af et scoop! Han ryster undervejs. Jeg ved ikke om det er af spænding eller nervøsitet over en shaver på sine boller, men vi kvinder har en fest, og jeg glemmer næsten at være hæmmet af min nøgne krop. Isen er brudt. Vi er i gang.

Find de bedste tilbud på sexlegetøj

All inclusive

Alex Vartman kalder det, der praktiseres i The New Tantra, for grøn tantra. Det betyder, metoden er ”all inclusive”:
– Vi arbejder ikke bare med de bløde og søde aspekter, men inviterer også skygger og de mørkere sider af seksualiteten indenfor, som han siger.

Generelt siges det, at det er allerbedst at komme uforberedt og uden kendskab til, hvad der skal foregå på det her retreat. Hvis du først ved det, begynder frygt og præstationsangst gerne at modarbejde dig. Hjernen finder på undskyldninger for, at det ikke er en god idé. Metoden her er i vid udstrækning “confront your fear” – konfrontér din frygt: Gennemlever vi det, vi er bange for og opdager, at vi ikke dør af det, har vi en større komfortzone bagefter. Derfra kan vi leve vores liv og “give vores gaver”, som man siger i dette regi, mere frit uden at støde ind i angst og hæmninger.

Skrevet af: Simone Andersen - Foto: Shutterstock

Læs også: Tantra deluxe - intim massage i 5 timer

Åbn dit anus

At sige, at her er højt til loftet ville være en underdrivelse. Noget af det første, vi kastes ud i er “internal dearmoring”. At dearmere vil sige at fjerne panser. For kvinder i vagina og for mænd i anus. Det gør man, for at energien og nydelsen skal få bedre betingelser og flyde frit gennem systemet. Mange kvinder har, uden at vide det, en masse “døde punkter” eller smertepunkter i skeden, der er kommet af at overskride egne grænser eller blive forkert håndteret af en mand.

For mænd gælder det, at den energistrøm i kroppen, som er grundlaget for at arbejde med tantra, for en dels vedkommende, ikke kan flyde frit: Energien skal cirkuleres op ad rygsøjlen, hele vejen rundt, ned gennem kønnet og anus. Men en del mænd er blokeret netop i anus pga. homofobi og tillært skam omkring den del af kroppen. Det er de blokeringer, vi nu guides i at løsne op for to og to. Jeg har på forhånd aftalt at være sammen med min egen mand i denne øvelse. Inden længe ligger vi alle madras ved madras. Det er totalt surrealistisk. Jeg kan dårligt forestille mig noget mere intimt end at undersøge og af-blokere hinanden, men her gør vi det alle uden brok. Lad os bare sige, at det er en intens oplevelse begge veje, og jeg lærer, at jeg er mere rummelig end jeg troede i denne henseende.

Her er det bedste anal-legetøj

Den liderlige cirkel

Midtvejs er der en øvelse, hvor vi kvinder skal vise vores krop og seksualitet frem uden skam. Alle kvinderne ligger på ryggen med hovederne tæt samlet i midten. Rundt om os står mændene. I første omgang ser de bare på os, mens vi begynder at røre ved os selv.
– Vis jer selv frem, piger, opfordrer Alex Vartman.
– Invitér mændene ind. Vis dem, hvor smukke og liderlige, I er.

Find den rette vibrator her

Jeg ved ikke helt, hvad der sker. Blikkene på mig tænder mig. Måske er jeg ekshibitionist? Måske er det energien fra de andre kvinder, der smitter af på mig? Jeg lader hænderne glide over min krop, føler den glatte varme hud, energien og ophidselsen i kroppen. Først med lukkede øjne. Så åbner jeg øjnene. I cirklen uden om mig står tilfældigvis min mand. Han smiler til mig. Ved siden af ham, en yngre fyr. Han kigger på mig, mens jeg vrider mig. Jeg spreder benene og løfter skridtet op, begraver en finger i mig selv så dybt, som den kan komme, mens han sluger mig med øjnene. Der løber en elektricitet mellem os. Da rollerne skifter, er jeg helt fortumlet. Jeg ser ned på den samme mand. Han må være omkring ti år yngre end mig. Han rører ved sin overkrop, langsomt, mens han ser på mig. Pikken er stor og hård. Hans ansigt er uskyldigt og maskulint på samme tid.

Spar op til 70 procent på sexlegetøj

Det mest dragende er hans mund, så bløde læber. Jeg kysser ham. Jeg hører mig selv sige, jeg vil sætte mig på ham. En assistent kommer med et kondom. Jeg sætter det kejtet på og kan endelig sænke mig ned over ham. Jeg bevæger mig roligt op og ned, mens jeg holder hans blik fast og viser ham min lyst. Han lukker øjnene. Jeg kalder ham tilbage: Vær her. Han hvisker han er kommet. I tantra-regi er det ikke meningen manden får udløsning, virkelig ikke – for så taber han sin energi. Men i dette øjeblik er der bare en kæmpe åbenhed mellem os. Længe ligger jeg bare henover ham, tænker ikke noget, føler kun ømhed, kærlighed.

Skrevet af: Gitte Holm - Foto: Shutterstock

Udmattet og opløftet

Den næstsidste aften er der “Slut-party” (tøjtefest). Kvinderne skal klæde mændene på, enten supermaskulint – eller som kvinder. At få kjole, lingeri og makeup på er for nogle af mændene ekstremt frisættende, da det at være feminin for en del mænd er et tabuområde. Og det er skide skægt at dresse mændene op!

Bagefter skal vi kvinder hjælpe hinanden med at blive klædt på, gerne i en stil, som den enkelte ikke selv ville have valgt: De pæne kvinder som domina eller ludere og de frække kvinder som skolepiger eller andre uskyldige typer. Jeg ender i høje hæle, netstrømper og en billig lakdragt. Jeg er både fysisk træt, ophidset og rundt på gulvet. Nogle får et glas vin til maden, men ingen af os drikker os fulde. Der er hverken brug for eller plads til at få alkohol ind og forstyrre de sensitive frekvenser. Mange af os er rimelig meget oppe at køre efter de sidste dages udfordringer. Maskerne er blevet revet af lag på lag, vi har svedt og grinet sammen, vi er udmattede og opløftede og i hver vores proces.

Spontant sprøjt

Da festen går i gang og musikken pumper, er det som om en særlig kraft griber mig. Jeg er blevet til et stort pulsslag med fissen som kraftcenter. Helt af sig selv former deltagerne en form for slange, hvor energi kan passere fra den ene til den anden, og jeg finder mig selv midt i sådan en slange. Magnus er på min forside, iklædt fræk politiuniform, en anden mand bag mig, og bag dem begge, mange andre mennesker ligeså tæt i en fælles intens, rytme. Det er altopslugende. Jeg er kun krop. Bag mig hjælper forskellige mennesker, assistenter og kursister mig med at løfte energien ved at presse deres krop mod min bagside eller trykke steder på min ryg, hvor kundalinikraften, livsenergien, flyder igennem.

Jeg fornemmer de forskellige menneskers skiftende energi bag mig. På et tidspunkt mærker jeg en form for stød ved en ganske let berøring. Det går hurtigt og gør ikke ondt, det er som en enorm kraft skydes ind i mig, bagfra, ovenfra, jeg ved det ikke, men det er en kraftfuld fornemmelse og nydelse, som 1000 volt – og på et sekund står der væske ud af mit underliv. Varmt vand presses som lyn fra en klar himmel, ud gennem mine netstrømper, ud på gulvet. Det er Alex, der rører ved min ryg, og for første gang i mit liv sprøjter jeg spontant. En gang. To gange.

Skrevet af: Simone Andersen - Foto: Shutterstock

Bed om, hvad du vil

Den sidste aften er det tid til at lege en form for ønskebrønd. Vi er alle samlet, da Alex ridser legens regler op.

– Nu skal I selv på banen. Sæt ord på, hvad du virkelig gerne vil. Bed om det, udlev drømmen! Lad nu være med at gå efter det sikre. Vov at gå efter det, du ikke plejer. Er du en fyr, der søger to tre piger, får du det helt sikkert ikke, for så er det dit ego, der søger. Risikér noget.

En modig mand rækker op og søger en fyr at lege med, og peger på en. Den anden accepterer. Gruppen godkender med klapsalver. Jeg er sådan lidt paf og passiv til en start, helt fyldt op af indtryk. Men så taler min mand: Han har besluttet at konfrontere sin jalousi og lagt en plan. Uden jeg ved af det, har han arrangeret med to andre mænd, at de skal knalde mig, mens han ser på! Jeg glor på ham, himmelfalden.

Alle ser på mig. I samme nu han siger det, føler jeg en kæmpe forløsning. Jalousi har været et tema længe for os. Det er vidunderligt, at han er parat til at konfrontere sine indre dæmoner for at opnå større frihed for mig og for sig selv. Jeg fyldes af taknemmelighed, bliver så rørt og synes han er et stort menneske – samtidig med at spændingen stiger akut indeni. De to mænd, som jeg har talt med tidligere og synes om, nikker. Og så går vi ellers alle fire ind på madrashavet i midten, hvor flere og flere mennesker efterhånden indfinder sig.

Trekant med mere

Det bliver til flere timers leg, og aldrig har jeg følt mig så fri. Vi griner, knalder, sveder. Der er god tid. Jeg får dirty talk og pik i begge ender. Bliver kærtegnet, vendt og drejet, bestemt over. Min mand sidder ved siden af. Det er for en gangs skyld ikke noget problem at lade ham have sine følelser for sig selv, hvor jeg normalt ville bekymre mig. Flere gode mennesker er forbi for at støtte ham i, hvad end han går igennem. På et tidspunkt kommer han nærmere og glider ind i legen. Jeg sidder på hug og forsøger at få alle de tre pikke ind i munden samtidig. Min mand leger med, ikke bare med mig, men også med de andre. At han er sammen med mænd er aldrig sket før, og dog er det så naturligt, da det sker. Mit hoved er for længst stået af, min krop vibrerer – jeg er som et barn i glædesrus og hæmningsløs samtidig. Det går senere op for mig, at jeg nok altid har skjult, hvor meget, jeg kan tænde på andre mænd, for ikke at såre ham. Nu har han set det med egne øjne og selv været med og udvidet sine grænser. Og intet af det var farligt! Befrielsen er enorm.

Hvor vildt skal det være?

Endnu et seksuelt højdepunkt finder sted denne aften og har en af de andre kvinder som vigtig ingrediens. Hun er fra Mellemøsten og kun 22 år, og det er tydeligt, at hun er tiltrukket af min mand. Igen og igen ender de to sammen i pauser og i øvelser. Den unge kvinde må gerne være der for min skyld, men jeg bemærker, at jeg er begyndt at føle mig irriteret.

Vi har en øvelse, hvor kursisterne selv skal melde ind, hvilket af tre rum, de føler de hører hjemme i: Rum 1, hvor der er guidet meditation. Rum 2, hvor der er blid berøring, eller rum 3, hvor der er hardcore seksuelle eksperimenter, og hvor man ikke er der som tilskuer.

Jeg rækker spontant hånden op til rum 3. Jeg bliver sammen med en håndfuld andre godkendt med et nik fra Alex og føler glæde. Til min overraskelse ser jeg min mand række hånden op til rum 2 og går forbi ham en smule paf. Inde i rum 3 står jeg ansigt til ansigt med den 22-årige kvinde.

Rummet er dampende varmt, dunkelt. Gulvet dækket af madrasser. Ingen siger noget. Hendes mørke hud glinser og hendes store grønne øjne lander i mine. Da vi kysser, bliver jeg viklet ind i hendes lange sorte hår og hendes bryster er runde og faste under mine hænder.

Skrevet af: Simone Andersen - Foto: Shutterstock

Strap on lady

Jeg ved ikke helt, hvordan det går til, men i hvert fald er den unge kvinde med ét iført en sort læderrem med en dildo i. Hun har tænkt sig at knalde mig og jeg nikker. Lægger mig på ryggen med spredte ben og bøjede knæ. En hjælper putter glidecreme på dildoen, og langsomt fører hun den op i mig. Gummipikken er kølig og hård. Mit hjerte slår hurtigt. Jeg har aldrig prøvet det før, det har hun heller ikke. Men vi er ikke alene, mere erfarne kræfter omkring os hjælper forsigtigt ved at støtte og guide.

En anden kvinde kommer kravlende og begynder at slikke mine bryster, mens jeg bliver penetreret. Så går det op for mig, at et hold nye mennesker er kommet ind i det mørke rum, blandt andet er min mand. Magnus står på knæ – ser på mig, kysser os alle på skift. Kort efter er vi alle forbundet i en sælsom konfiguration, da han knalder brystslikkeren bagfra, mens flere hænder kærtegner på kryds og tværs. Jeg ved dårligt, hvor hver hånd hører til. Jeg fortæller dagen efter de andre kursister om vores møde. Siger, at jeg var misundelig på hendes ungdom og at det på en eller anden måde gav meget fin mening, at vi to skulle forbinde os med hende som giver og med mig som modtager, nu hvor min mand har givet hende så meget. Det er en lettelse at stå ved det, både de svære følelser og den rene forbindelse, jeg nu mærker og her dømmer ingen.

[node:aller-related-content]

Fire dages forskel

Det sidste vi gør, før vi skilles, er, at vi hver især gør vores nye indsigter og vores intentioner for fremtiden op og deler dem med en håndfuld af de andre. På min lange liste over, hvad jeg har lært står blandt andet:

  • Andre mennesker kan se, hvem jeg er, både det jeg forsøger at skjule og min storhed.
  • Jeg er ikke så bange for at blive afsløret mere.
  • Jeg begynder at kunne mærke forskel på almindelige tanker og intuition.
  • Jeg føler ikke ubehag ved at se min mand have sex med andre mænd.
  • Kropsskam kan virkelig udraderes ved at smide tøjet og lade sig se og give den gas.
  • Min krop kan sprøjte spontant og andre vilde ting, jeg ikke vidste den kunne.
  • Jeg kan ikke altid mærke, om mit hjerte er lukket, men det kan min mand.

Da bilen triller fra Maribo, er jeg i en form for undtagelsestilstand. Fuld af taknemmelighed og samtidig i frit fald. Jeg ser på Magnus, mens sommerlandet ruller forbi derude. Sammen ind, sammen ud. Han smiler og ser samtidig cirka lige så rystet ud, som jeg selv føler mig, men han er der endnu. Tit går der fire dage i et liv uden nævneværdige udslag. På fire dage kan man også satse hele butikken – og få en ny kurs.

Sponsoreret indhold