Det frække19. maj 2017

Brug tantrasex i soveværelset

Vil du gerne have kraftigere orgasmer og et stærkere bånd til din partner? Så burde du prøve tantrasex.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sinful_maj_17.jpg
 Foto: All Over

Brug tantrasex i soveværelset

Vil du gerne have kraftigere orgasmer og et stærkere bånd til din partner? Så burde du prøve tantrasex.

Vi kender tantrasex som en hellig akt fra hindu- og buddhismekulturen, og den lærer os at sænke tempoet og fokusere på vores partner fuldt ud for at opnå en kraftig seksuel spænding.

I behøver ikke kaste jer ud i voldsom avanceret tantrasex fra starten, men med nogle få simple teknikker, kan I virkelig spice tingene op i soveværelset.

Sammen med Sinful.dk giver vi dig her 5 tips til, hvordan dig og din partner kan komme i gang med tantrasex.

5 tips til tantrasex: Sådan gør I

1. Fokusér på øjenkontakt og vejrtrækning

Øjnene siges at være vinduet til vores sjæl. Når dig og din partner kigger sensuelt på hinanden, og giver hinanden jeres fuld opmærksomhed, vil I opleve at blive forbundet på et helt nyt niveau og føle jer intime som aldrig før.

Fokusér også på at synkronisere jeres åndedræt. Åndedrættet spiller en stor rolle i yoga og meditation og vil hjælpe jer til at opbygge en stærk, seksuel energi.

[node:aller-related-content]

2. Hold øjnene åbne og giv dig hen til din partner

Mange har en tendens til at lukke øjnene under sex og fokusere på følelsen, fremfor virkelig at være til stede i situationen.

I tantrasex skal I være åbne fysisk, mentalt og spirituelt – og I skal holde øjnene åbne og virkelig være komfortable i hinandens nærvær.

Tag dig tid til virkelig at kigge på din partner og bemærk alle de små ting: konturerne i ansigtet, de forskellige nuancer i øjenfarven, måden deres hud føles på. Alle de små, smukke ting, vi normalt ikke lægger mærke til.

3. Indtag ”Yab-Yum” stillingen

Denne stilling er en form for udvidet omfavnelse mellem dig og partner, og byder på høj intimitet.

I sætter jer overfor hinanden enten i skrædderstilling, så jeres knæ rører hinanden, med jeres ben rundt om hinandens liv eller med kvinden siddende på mandens skød med benene rundt om ham.

Fortsæt med at kigge hinanden i øjnene og træk vejret dybt. Skal I gøre stillingen mere pirrende, kan I prøve, at kvinden har et vibrator æg oppe i sig.

4. Tag det roligt

I stedet for mål-orienteret sex, der kun handler om at få orgasme, så sænk tempoet.

Når I sidder i ”Yab-Yum” stillingen, så tag jer tid til at kærtegne hinandens kroppe og udforske hver eneste afkrog med blide, sensuelle strejf, kys, slik og bid.

I kan også bruge en feather tickler til at gøre oplevelsen mere sanselig og pirrende.

Hvis I bliver for opstemte, så vend tilbage til åndedrættet for at sænke farten igen. Jo længere tid I holder ophidselsen uden at få orgasme, desto kraftigere og skønnere vil orgasmen føles, når I endelig giver jer hen.

5. Massér hinanden inden

Tantra handler om at mærke hinanden og sig selv og opbygge en god energi.

Start derfor med at massere hinanden af flere omgange, hvor i starter med hænderne og senere inkorporere mund og tunge til berøringerne.

Husk at bruge en god massageolie, der både er god til kroppen og de mere intime områder.

Sponsoreret indhold