Det frække7. april 2016

Få en prægtig potens: Se potentialet i stedet for problemet

Det gælder det om at se penispotentialet og ikke penisproblemet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stor_penis.jpg
 (Foto: All Over Press)

En stor penis har altid været symbol for maskulinitet og styrke, hvilket skulle til for at tage sig ordentligt af en kvinde. Nu til dags er potensproblemer eller en lille penis dog stadig ting som kan knække selv den stærkeste kriger. Heldigvis findes der alternativer og metoder som kan hjælpe mændene med at sejre i sengen. Dem viser Bitten fra Sexshop.dk nogle stykker af i denne video:

Tag tyren ved hornene og pikken ved roden!
Lad os bare slå fast med det samme – mandigheden sidder ikke i pikken og det er hverken snyd, synd eller skam at hjælpe sig selv lidt på vej. Vi kvinder gør det hver eneste dag med make-up, høje hæle og slimfit-undertøj. Så tag din tyr ved roden og prøv en af de nedenstående metoder.

Penispumpe
Det lyder som den største kliche, og vi har efterhånden alle mange dårlige associationer fra diverse ulykker i ungdomsfilm. Ikke desto mindre er der altså noget om snakken, og teknologien har udviklet sig hastigt og effektivt siden de første penispumper så dagens lys.

En penispumpe virker ved at den danner et vakuum når der pumpes luft ind hvorpå blodet strømmer ud i lemmet, og han opnår en hårdere og mere fyldig penis. Samtidig er selve processen med pumpen stimulerende for ham – og for jer begge når I ser resultatet.

Find et stort udvalg af penispumper her.

[node:aller-related-content]

Penisovertræk
Nej, det er ikke et sjovt synonym for et kondom. Et penisovertræk er så meget mere! Med et overtræk til penis kan man forkæle både sin partner og sig selv. Du får fornøjelsen af en ekstra fyldig penis og en længerevarende akt, og han får lov at give dig endnu mere af sig selv og bliver samtidig ekstra stimuleret af de små riller eller knopper, som typisk er at finde på indersiden af penisovertrækket.

Se det store udvalg af penisovertræk her.

Penisring
Lad os slå (endnu) et slag for penisringen – den simpleste og letteste vej til en større, hårdere og længerevarende erektion! En penisring virker effektivt ved at den holder blodet i penis, som gradvis vokser sig større og hårdere. Desuden fås penisringe både med mange sjove funktioner for både dig og ham, som f.eks. vibratorer og ballstretchers.

Find jeres næste penisring her.

Med disse simple alternativer er drømmen om en større penis tættere på end nogensinde.

Sponsoreret indhold