Nu kan du spille PIK med vennerne

Foto: Spilpik.nu

Det er ikke for de blufærdige eller starte sjæle, når PIK bliver pakket ud på spilllebordet. Det nye danske brætspil handler nemlig om lige præcis det, man tror, pik - i alle former, farver og størrelser.

Penis, kødfløjte, rumsterstangen, ynglekæp - Kært barn har utroligt mange navne, og det mandlige kønsorgan er blevet centrum i et farverigt bankospil, som man sjældent har set banko før. Og hvis selv den yndige Vild med dans vært, Sara Grünewald kan spille PIK, så kan du også. Hun kunne nemlig i dag reklamere for de sjove spil på sin Instagram. 

Spillet går i alt sin simpelhed ud på at beskrive et billede af en af de 36 meget forskellige tissemænd, der ikke alle sammen er lige kønne, hvorefter resten af spillerne skal gætte om de har lige netop dén sjover på deres bankoplade.

Er der fuldtræffer er det heller ikke banko der skal råbes, men PIK! Og at beskrive de dinglende sjovere kan være en kreativ proces i sig selv, for hvordan beskriver man lige sådan en, så venne kan gætte én ud fra andre?

Det er firmaet Genital Royale der står bag det intime spil, som måske ikke kommer på hylderne i landets boghandlere liiige foreløbigt, men selvfølgelig kan købes på nettet. Man skal selvfølgelig passe på, hvad man googler...

Find flere frække spil og lege hos Sinful(Sponsoreret link)

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close