Her er kondomet til dig med meget lille penis

Foto: All Over

Er der noget værre end tøj, der ikke passer? Når buksebenene bare hænger og slasker under strømperne, eller når ærmerne hænger over hænderne? Eller når jakkens skuldre er så brede, at de deler sig midt over, når de hænger på dig?

Ja, der er faktisk noget, der er værre. Og det er, når kondomet ikke passer. Og altså ikke på den måde, at du har svært ved at få det ned over penis, men på den måde, at det hænger løst.

Denne penisforlænger virker - og den er på tilbud (sponsoreret link)

For måske er du udstyret med en fyr forneden, som en mindre end gennemsnittet. Det er ikke altid noget let situation, når du blot ønsker uforpligtende sex med en person, der hverken ønsker at blive gravid eller for den sags skyld at udveksle ting, der helst ikke bør udveksles.

Heldigvis er hjælpen nær. For mens et normalt kondom kan rumme en sjover på cirka 18 centimeter, så er det nogle gange et problem for særligt dem, der har en meget smal penis.

Og virksomheden They Fit forklarer, at der ganske vist er fremstillet kondomer til forskellige størrelser før, men ikke som disse.

Normale kondomer er mindst 17 centimeter lange

’Traditionelle små kondomer inklusive dem, der hedder ’Close Fit, ’Snug’ og ’Iron Grip’ er faktisk ikke ret forskellige fra normale kondomer. Faktisk er alle disse umiddelbart små kondomer mindst 17 centimeter lange.”

’Det er ikke så meget, fordi du har brug for et lille kondom. Det er, fordi traditionelle kondomer er for store til de fleste mænd.’

Det største problem er åbenbart den nominelle bredde. Den måler man, når kondomet lige er åbnet og ligger presset fladt. Det mål er angivet på alle kondompakker i Europa.

Her kan du finde alle slags kondomer - leveret nemt og diskret (sponsoreret link)

Her glemmer de andre virksomheder angiveligt at bekymre sig om den cirkulære bredde.

Og mens de andre kondomer kun kan gå ned til 3,3 centimeters cirkulær bredde, så kan specialkondomerne altså gå helt ned til 2,6 centimeter, så også du kan være med, hvor det er sjovt.

Virksomheden tilbyder i alt 65 forskellige størrelser helt nede fra 7,9 centimeter.

Hvis du er en af dem, der er ked af, at din penis ikke er så stor, så fortvivl ej.

Det Frække har nemlig masser af tips – se bare her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close