Det frække25. december 2016

Her er de bedste sexstillinger til dig med en lille penis

Har du en ganske lille penis, eller er det tilfældet for din kæreste? Så lad være med at droppe tanken om dejlig sex. Se her, hvad I skal gøre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mere_sexlyst_3.jpg

Det kan godt være, at du ikke er udstyret som en brunstig hingst, men snarere som en fingerbøl.

Men der er ingen grund til at fortvivle.

For der er masser af måder, du kan tilfredsstille en kvinde på, selv om hverken længde eller omkreds imponerer gutterne i omklædningsrummet. Husk at sex foregår i hjernen, og at undersøgelser viser, at penislængden ligger ret langt nede på listen over, hvad kvinder foretrækker ved en mand.

Gør sjoveren større her

  1. Doggy style med et ben ude til siden

Denne stilling giver mulighed for at komme dybt op i kvinden. Og da mænd med små pikke ofte har dygtiggjort sig med munden i stedet, giver det fine muligheder for at skifte frem og tilbage mellem penetration og oralsex.

  1. Kvinden på toppen med glidende bevægelser

I stedet for at kvinden rider ham hårdt op og ned, hvilket ikke giver så meget friktion med en lille penis, så gnid i stedet skødet langsomt rundt mod hans skamben. Så gør det heller ikke så meget, at han smutter helt ud engang imellem. Husk at de første centimeter af skeden er de mest følsomme.

[node:aller-related-content]

  1. Analsex

En lille penis er faktisk en fordel for de kvinder, der har svært ved at overskue analsex. Her bliver bagenden ikke strukket lige så meget ud, og han får samtidig følelsen af at fylde en kvinde ud.

Husk glidecreme

  1. Penisovertræk

I dag er det hel normalt, at man købe et såkaldt penisovertræk. Den sætter man fast på pikken som var det et instrument, og vupti – så er der al den fylde og længde, I begge drømmer om.

Se et stort udvalgt af penisovertræk her

  1. Legetøj

Først og fremmest skal der skaffes en klitorisvibrator til hende. SE KÆMPE UDVALG HER. Og så skal man bruge en apparat, der kan stimulere hans prostata. Han bruger vibratoren på hende, mens hun giver ham et håndjob, mens protatavibratoren er i ham. Og ellers er det jo bare at bruge fantasien.

Sponsoreret indhold