Det frække11. juni 2016

Derfor skal du have det fint med en lille penis

Tag en af dine venner, som måske ikke har det så let under bruseren. Han har brug for al den større og opmuntring, han kan få
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/tk/lille-penis.jpg
 Skrevet af: Lene Byriel

Fra Tidens Kvinder

Hvad gør du, hvis du bliver vild med en mand, der er udstyret langt under gennemsnittet? Mød Philip, der har lært at leve med, at hans pik er meget mindre end de fleste andre mænds.

Læs også: Lær hvordan du kan træne penis

En pik på 4 cm

https://imgix.seoghoer.dk/media/tk/lille-pik.jpg
 Skrevet af: Lene Byriel

Du vil sandsynligvis vende dig om efter 31-årige Philip, hvis du møder ham på gaden, til en fest eller på stranden: T-shirten er spændt ud over en yderst veltrænet overkrop, røven er muskuløs og stram på den helt rigtige måde, og de solide hænder ser ud til at kunne tage godt fat. Men når han smider bukserne, får du dig en overraskelse. Når den er slap, måler hans pik nemlig kun 4 cm, og når den er stiv, vokser den til bare 7 cm.

Da han kom i puberteten, forventede Philip, at han ligesom de andre drenge begyndte at vokse mellem benene. Men der skete bare ikke noget.

- Når jeg gik i bad med de andre drenge, kunne jeg jo godt se, jeg så anderledes ud. Så jeg blev nødt til at være diskret, så der ikke var nogen, der kiggede, fortæller han. Da Philip blev 16-17 år, var han stadig ikke vokset til normal størrelse. Interessen for pigerne var der, men pikken var stadig som en lille drengs:

- Jeg holdt mig lidt i ro, og var der noget med en pige, så var min holdning, at vi lige skulle lære hinanden at kende, før det blev til noget. Jeg spekulerede en del over det, men tænkte også, at jeg bare måtte gøre mit bedste og så se, hvad der skete. Og det gik da. Det var først senere hen, at der var nogle af pigerne, der sagde noget.

Gør penis større med denne billige penispumpe.

Utro kæreste tændte

Da Philip var 18, havde han en kæreste, der på et tidspunkt bekendte, at hun havde været sammen med en anden.

- Vi lå i sengen, og hun var rigtig ked af det, da hun fortalte det. Men pludselig skete der et eller andet underligt oppe i hovedet på mig. Jeg blev vildt ophidset, og jeg tog hende hurtigt flere gange i træk. Jeg kunne ikke forstå, hvad det var, der skete, men det tændte mig, at hun havde være sammen med en anden. Oplevelsen gentog sig, da Philip var sammen med en anden pige:

- Vi lå en dag og snakkede om, hvad vi kunne lide. Hun fortalte, at hun godt kunne lide en stor pik. Det vidste jeg jo godt, at jeg ikke har. Og det gjorde et eller andet ved mig. Dels skulle jeg så anstrenge mig ekstra, og dels tændte det mig at tænke på kontrasten mellem, hvad hun kunne lide, og hvad hun så fik til sammenligning. Også denne kæreste var sammen med en anden fyr, mens hun var sammen med Philip:

- Jeg blev ikke helt vildt sur, for det tændte mig jo samtidig også. Men jeg spurgte hende hvorfor, og hun sagde, at det var fordi hun fra en veninde havde hørt, at denne her fyr var kæmpestor. Jeg spurgte, hvordan det så var, og det havde været fantastisk og varet flere timer. Da hun fortalte om det, blev jeg vildt ophidset over at høre om det. Philip undrede sig over, hvorfor det tændte ham at høre om utroskaben – og især om det, der var foregået med langt mere veludrustede fyre.

Sådan bliver du mere veludrustet.

- Jeg så et tv-program om, hvad der sker med mænd i den slags situationer: Fra urtiden er vi blevet udstyret med et eller andet hormon, der gør, at lige så snart man føler sig truet, f.eks. når der kommer en anden han og spiller op, så sætter det et ”kamphormon” i gang – og det giver stor lyst. Man kan også se det hos aber: Hvis der er en han, der opdager, at en anden abe parrer sig med hans partner, så bliver den på en måde liret op. Og det er altså det samme for mennesker. Så på den måde er jeg vel bare et urmenneske, griner han.

”Hvad fanden er det?”

Philip har ikke haft de store problemer med at finde sex-partnere og Operationer og diverse kure eller medikamenter har han aldrig tyet til.

- Da jeg var yngre, overvejede jeg at lægge mig under kniven, men jeg fandt ud af, at det var farligt. Men jeg kunne da godt tænke mig at prøve, at den var større. Bare lige et par dage for at mærke, hvordan det var. Men jeg synes faktisk ikke, det er et problem. Jeg tror mest, det er de umodne piger, der går meget op i størrelsen. Jeg ville da hellere selv have en pige, der måske havde en eller anden skavank, men så i øvrigt var sød. Hellere det end en, der bare er perfekt, men måske er en spade.

Philip er godt klar over, at mange mænd, der er langt bedre udrustet end ham, har komplekser og tænker meget over deres størrelse:

- Det er nok lidt det samme som kvinder, der har helt almindelige bryster og alligevel vil have silikone. Det er jo ikke størrelsen, det handler om. Det er nok noget andet i deres liv, de er utilfredse med. For tiden er Philip single, men han regner ikke med, det bliver et problem at finde en kæreste.

- Jeg har jo også lært at bruge andre ting, f.eks. fingre og tunge. Med tidligere kærester har jeg også prøvet at bruge en dildo, og når hun så var kommet, så trak jeg den ud. Så var det kun mig, og når hun så sagde, at hun ikke kunne mærke noget, så tændte det mig, og jeg kom med det samme. Det er igen det der psykologiske spil.

Penis facts

  • Undersøgelser viser, at - gennemsnits-stiverten er 14-16 centimeter lang og 12-13 centimeter i omkreds.
  • 85% af kvinderne er tilfredse med deres partners pik (men kun 55% af mændene synes, at den er stor nok)
  • 90% af kvinderne foretrækker en pik, der er bred i stedet for lang

Kilde: British Journal of Urology

Sponsoreret indhold