Det frække 1. februar 2017

10 måder du kan få mest muligt ud af en lille penis

Mal den, dekorer den eller tal højt om den. Se bare her
Af af
Foto: All Over

Vi kan ikke alle komme på fodboldlandsholdet endsige få rollen som den næste James Bond. Men det betyder ikke, at vi skal droppe hverken at spille bold eller at dyrke teater.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det samme gør sig gældende med tissemænd. Nogle er fra naturens side udstyret med en stor en af slagsen, mens andre næppe får nogle tilbud fra pornoproducenterne om en snarlig medvirken i 'Hung Studs does Copenhagen'. Men bare fordi din penis relativt set er mindre end gennemsnittet, så behøver det ikke at blive et problem. Vi har nemlig fundet ti måder, du kan få mest muligt ud af det udstyr, du render rundt med.

[node:aller-related-content]

Det kræver kun, at du har mod til at tænke og handle ud af boksen.

Se bare her.

Ti måder du kan få mest ud af din lille diller

  1. Mal fartstriber på den. Også selv om der ikke er plads til så mange. Fartstriber er seje.
  2. Mal den gul. Ambulancer har netop denne farve, fordi man lægger tydeligere mærke til dem. Desuden er gule biler involveret i færre ulykker. Tænk lidt over det.
  3. Sørg for at være helt glatbarberet. På den måde skjuler musvitten sig ikke i buskadset.
  4. Tatover pile på maven. Med to store sorte pile, der peger direkte ned på sjoveren. På den måde kan ingen undgå at se, hvor opmærksomheden skal ledes hen, når nu din diller ikke taler for sig selv.
  5. Vedhæng. Tænk kreativt. Der kan hænge alt fra julekugler til guirlander, grankviste eller guldkæder - eller hvad med en wunderbaum?
  6. Dekorationer. Hos en kvinde taler man om vajazzling (navnet udspringer af vagina), så måske kan man tale om penazzling. Du kan starte med små perler, som du husker dem fra børnehaven og arbejde dig videre op til Swarowski-krystaller og bladguld.
  7. Køb et penis sleeve med sjove farver samt virksomme dupper og riller. Så er du sikker på at blive festens midtpunkt.
  8. Tal om den og vis den konstant frem. Understreg hvor lille og ynkelig den er. Kvinder elsker en mand med humor, og de andre drenge elsker en mand, der kan tage pis på sig selv.
  9. Bind din mobil fast i en snor til dilleren, så den kigger ud af lynlåsen, hver eneste gang, du lige tjekker Facebook.
  10. Køb et par minihøjtalere, forbind dem til telefonen og hæng dem rundt om penis, så det ser ud som om, du har fået et par ekstra testikler. Sørg for at skrue dem helt op og vis, at både du og din musik går lige i nosserne. Er hun glad for musik, vil hun ikke kunne stå for dig.

Spar 70 procent på sexlegetøj her

Sponsoreret indhold