Det frække15. juli 2016

Sådan kan du tilfredsstille hende trods meget lille penis

Tag en ven, der har brug for et godt råd
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/foretrukken_penisstoerrelse_0.jpg
 Foto: All Over

Hvad stiller man op som mand, hvis man er udstyret som en kuglepen, men samtidig har alle ønsker om at gøre sex så dejligt som muligt for kvinden?

Det har magasinet Men’s Helath et godt bud på. For her har man nemlig interviewet en anonym fyr, der kalder sig Jim, og som har en række gode råd til, hvordan man gør sex så godt som muligt for sin partner, selv om man ikke har så meget at gøre godt med i skridthøjde.

En mikropenis måler ifølge et studie publiceret i Journal of Clinical Research mindre end 9,3 centimeter i erigeret tilstand.

Gør din penis større her

Jims penis måler blot syv centimeter.

Her følger hans råd, der langt hen af vejen også kan bruges af mænd med normale eller store pikke.

. Viden er styrke
Lær hvordan man tilfredsstiller en kvinde. Forstå den kvindelige anatomi og hendes erogene zoner, siger Jim, der minder om, at man ikke bare skal tænke oralt.

  • Når du ikke kan sætte din lid til det, Gud har givet dig, er du moralsk og etisk forpligtet til at rammed et punkt med alt, hvad der er tilgængeligt.
  • Med en mikropenis skal du være villig til at gøre alt seksuelt. Drop dine fordomme, siger han til Men’s Health.

2. Bliv god med det du har
Husk at det mest følsomme område på kvinden er de første centimeter. Find ud af hvilke positioner, der er gode for hende.

  • Så jeg rammer et godt sted ved bare at være mig, siger Jim.

Sådan gør du dit penishoved større

3. Selvtillid
Bare fordi man har en ordentlig sjover, betyder det ikke, at man er god til at bruge den. Jim siger, at man ikke skal lade sit ego ødelægge af en lille pik. Når du udstråler selvtillid, påvirker det også partnerens oplevelse.

Vis din personlighed og få hende til at grine.

4. Ikke alle passer sammen seksuelt
Nogle kvinder går meget op i størrelsen, men undersøgelser viser, at det ligger langt nede på skalaen over de ting, kvinder går mest op i ved en mand.

Den rette fyr til hende er derude, og den rette pige er der til dig, lyder rådet.

Sponsoreret indhold