Det frække30. november 2019

Her er den gennemsnitlige britiske penisstørrelse

Se om din penis er større eller mindre end briternes.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lup_penis_0_1.jpg
 Foto: MEGA

Allerede i år 793 angreb vikingerne England, og det blev i mange år frem til en lang række røveriske overfald, voldtægter og plyndringer af øboerne, hvorefter de tog byttet med hjem til Danmark. Det kulminerede med den store invasion, der i 1013 førte til, at Svend Tveskæg blev kronet som komge af England.

Twerking Butt Deluxe - se hvor fræk den er

I dag er Danmark en langt mindre nation end den britiske. Men spørgsmålet er så, om vi også er lillebrødre, når det gælder udstyret forneden.

Englænderne er for nylig gået grundigt til værks for at finde ud af, hvor store eller små landets raske og knap så raske svende er, og undersøgelsen er effektueret af forskere fra University College London.

Her er alle Sinfuls frækkeste julegaver

Undersøgelsen viste, at den gennemsnitlige britiske mand har en penis, der måler 13 centimeter. Det fremgik også af undersøgelsen, at de mænd, der havde en såkaldt ’shower’ – altså en penis der ser ud af meget i slap tilstand – noget oftere havde en knap så overvældende rejsning, mens de mænd, der havde såkaldte ’growers’ kunne gemme på meget store forskelle mellem slap og erigeret.

Find din favoritvibrator lige her

De korte penisser voksede med op til 87 procent, når de rejste sig, mens de største voksede med op til 47 procent.

Går man lidt bredere til værks, så konstaterede man, at penisser mellem 12,7 og 17,8 centimeter lå inden for normalområdet.

Men hvad så med danskerne? Er vores udstyr stadig er forbinde med vikingernes overlegenhed, eller er vi lige så håbløst bagefter som Superligaen i forhold til Premier League?

Vikingerne vinder

Ifølge en tidligere undersøgelse har vi faktisk al mulig grund til at holde hovedet højt. For undersøgelser har vist, at de danske mænd hører til i den mest veludstyrede del af verdenssamfundet med en gennemsnitslængde på 14,9 centimeter. Det er markant mere end i lande som Nepal, Sydkorea og Irak, hvor man ifølge videnskabelige undersøgelser rammer henholdsvis 9,3 cm, 10,8 cm og 11,6 cm.

Omvendt er congoleserne næppe kede af statistikken, som viser, at den gennemsnitlige penis på de kanter måler hele 17,9 centimeter.

Længden er dog langt fra vigtigst, når det gælder penisstørrelse, da flere uafhængige undersøgelser har vist, at flere kvinder går op i tykkelsen, hvilket giver god mening, da kvindens skede i gennemsnit måler 7-8 centimeter.

null

Sponsoreret indhold