Det frække 23. juni 2019

Sådan kloner du din penis

Har du altid drømt om at have en tro kopi af din egen manddom, har du nu muligheden.
Foto: Shutterstock

Mandens penis er guds gave til mennesket. Eller i hvert fald tæt på. Derfor fortjener den naturligvis at blive foreviget. Det kan man blandt andet se på de gamle statuer, hvor flere af mændene er portrætteret helt nøgne. Se bare på Michelangelos ikoniske David statue, hvor man kan se hans noget beskedne manddom skåret i marmor.

Men der findes naturligvis ikke nogen bedre “sjover” end ens egen, og det er ret besværligt at skulle lave den i marmor… Derfor er der jo heldigt, at der faktisk findes nogle noget nemmere metoder, når det kommer til at skulle lave en tro kopi af ens penis.

Lav din penis til en dildo

Måske har du hørt om den før… Clone-A-Willy (sponsoreret link) giver dig muligheden for at lave en perfekt afstøbning i silikone, så den kan bruges som en fræk, naturtro dildo af din partner, når ikke du kan stå til rådighed. I kittet finder man alt, hvad man skal bruge for at lave en eksakt replika af ens penis. Derudover medfølger der en vibrator, som skal sættes i afstøbningen, sådan at den pirrende leg med din dobbeltgænger kan blive endnu vildere for hende.

En sjov gave

Har du ikke nogen partner, der kan nyde godt af at have en tro kopi af din stolthed liggende derhjemme i natbordsskuffen, kan det heldigvis også være en drøn sjov gave at give til en polterabend, fødselsdag eller lignende. Måske det ikke lige er en klon af din egen penis, du skal give, men nærmere et sæt, der gør det muligt for dem at lave deres egen dildo (sponsoreret link). Det er med sikkerhed noget, der kan bring et smil frem på læberne hos modtageren, når først de åbner den ekstra frække pakke.

Hvad end du skal i gang med at lave din helt egen klon, eller du skal finde på en fræk gave til en du kender, vil du med garanti kunne gøre folk glade med denne frække oplevelse.

Sponsoreret indhold