Det frække9. juli 2019

Penisvidenskab: Sådan definerer du en ‘grower’ og en ‘shower’

Så mange centimeter adskiller en 'grower' fra en 'shower'
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/banan_.jpg
 Foto: MEGA

Du har sikkert hørt om det. Og du har med stor sandsynlighed oplevet det. Uanset om du er mand, eller om du er en kvinde, der har været sammen med en mand.

På dansk har vi ikke umiddelbart en smart betegnelse for det fænomen, der på engelsk kaldes ’growers’ og ’showers’. Det dækker ganske enkelt over, at der er nogle penisser, der ser store ud under bruseren og altså i slap tilstand imponerer omgivelserne, men som ikke vokser nævneværdigt, når de bliver stive, mens der er andre penisser, som ikke ser ud af meget i omklædningsrummet, men som vokser meget, når de erigerer.

Så mange centimeter adskiller en grower fra en shower

I en ny undersøgelse, som er beskrevet i International Journal of Impotence Research, er der nu kommet styr på begreberne, og hvad der egentlig adskiller en shower fra en grower. Således noteres det, at en penis skal vokse med mindst fire centimeter i længden for at kunne kvalificere sig som en såkaldt ’grower’. Er antallet af centimeter færre end dette, placeres penis i ’shower’-kategorien.

Her er de bedste penisforlængere på markedet

Man testede 274 mænd, og af disse var 26 procent ’growers’, og de havde en gennemsnitlig ekstra længde på 5,3 centimeter, når de fik rejsning.

Den anden kategori – altså dem der ikke voksede så meget under ophidselse – havde en gennemsnitlig vækst på 3,1 centimeter i erigeret tilstand. I undersøgelsen blev der taget hensyn til både race, evne til at få rejsning, og om manden var ryger. Disse ting havde dog ikke noget at sige i forhold til penisstørrelsen.

Man fandt desuden ud af, at der var flere ’growers’ blandt de yngste mænd. Den gennemsnitlige alder for disse var nemlig 47,5 år, mens den var 55,9 år for ’showers’. Mange mænd oplever dog, at deres penis krymper, når de bliver ældre.

Nogle af de faktorer, der spiller ind på penis evne til at vokse, er elasticiteten i penisvævet samt mængden af collagen.

Sponsoreret indhold