Det frække14. juni 2022

Her er de fem største fuck ups på første date

Hvilke har du selv begået..?
Fuck ups
 FOTO: MEGA

Efter matchet på Tinder og den obligatoriske sniksnak frem og tilbage er I nu kommet på café-date. Den første i, hvad der måske kan blive en lang række.

Når daten er gået dårligt, er det godt du har en Fleshlight ved hånden

Så du er lidt anspændt, hvilket måske kan forklare, hvorfor du i en slet skjult nedladende tone fortæller den unge tjener, hvordan hun burde hælde vinen/servere maden/lave cremet skum til latten.

Det kommer kun bag på dig, at I der ikke bliver en date nummer 2.

Adfærd

Uforskammet adfærd over for personalet er da også – ifølge en fuldstændig uvidenskabelig afstemning, der helt random er udført af et online kasino – det største fuck up du kan lave på første date.

Frækt tilbud: Få tre for 500,-

Nummer to på listen er at komme for sent. Det giver også ret god mening, for hvis du ikke engang kan tage dig sammen til at komme til tiden, når du gerne vil gøre et godt første indtryk, hvor ligeglad vil du så være længere fremme..?

Selvoptaget

Og som den tredje værste ting, du kan gøre på første date, er at kun tale om dig selv. Igen forstår man, hvorfor det trækker ned, for dels er selvoptagethed grundliggende usympatisk, og dels bør man jo netop være nysgerrig på den person, man er på date med.

Længere nede på listen finder vi klassikeren, der altid vil dele vandene. Hvem tager regningen? Her er der en del, der vil miste interessen, hvis du insisterer på, at I skal deles om betalingen.

Stort set lige så mange vil til gengæld blive afskrækket, hvis du ikke tilbyder af betale din del. Så dette er et minefelt er det store.

Det er heller ikke smart at bestille det billigste på menuen, for det får dig til at virke nærig. Det dyreste er heller ikke optimalt, for så virker du som en blærerøv. Du skal også vare dig for at bestille på din dates vegne, for det får dig til at fremstå dominerende.

Alt i alt peger det på, at dating bare er svært, for man kan ikke gøre alle glade.

Her finder du det helt rigtige undertøj til første date

Det viser sig dog, at der er en ting, der trumfer al den usle datingadfærd: Hvis du ser godt, kan du slippe afsted med at begår de fleste af de ovenstående brølere. Det mener hele 62 procent af de adspurgte.

Humor

Et stort og meget videnskabeligt studie med deltagere fra både USA og Norge viser så, hvilken flirteteknik der er mest effektiv.

Og her er topscoreren, at du er sjov og får din date til at grine. Det er også en yderst effektiv flirteteknik, hvis du griner, når din date er sjov.

Humor er simpelthen vejen til både mænd og kvinders senge.

Sponsoreret indhold