Hvilken type dater er du?

FOTO: MEGA

Coronaen er under kontrol, og restriktionerne er løsnet, og foråret blomstrer derude. Nu skal danske singler date igennem.

Mens du venter på en kæreste: Køb den populære Satisfyer Pro 2 Klitoris Stimulator her

Men lykken er som bekendt at finde andre, som vil lege de samme lege som en selv. Og i datinguniverset betyder det, at man bør kende sine egne intentioner samt hvilke typer datere de andre i sandkassen er.

Fordi: Det bliver let noget rod, hvis du er ude efter fast kæreste lige nu, mens dem, du møder, kun vil have uforpligtende sex.

Fire typer

Ifølge datingplatformen Hinge findes der da også fire hovedtyper i dating.

Klar til commitment - 34 procent af brugerne vil have en kæreste.

Håbefulde, men tøvende - 41 procent vil have en kæreste, men er lidt usikre på dating.

Skal bare ha - nu! 14 procent vil bare have uforpligtende forhold - og mange af dem.

Den forsigtige engangsknalder - 10 procent vil have uforpligtende forhold, men er lidt usikker på dating.

Datingekspert Logan Ury fra Hinge forklarer hurinder, hvad du bør gøre, hvis du er i en af de fire grupper.

Klar til kæreste

Corona lockdown har været hård for alle singler, og måske især for dem, der vil have en kæreste.

Ifølge Ury vil den type virkelig gå til datingstålet denne sommer - indtil de møde den rette. 

Her er det bedste sexlegetøj til mænd

Typen er så kæresteklar, at vedkommende vil prioritere datinglivet over karriere, venner og familie.

Er dette dig, bør du gøre følgende: Fordi du er så ivrig efter en kæreste, kan du risikere at overse faresignaler. Pas på typen, der behandler dig som en mulighed og ikke som en prioritet, og som ikke er klar til et parforhold.

Gå istedet efter en, som kommunikerer klart og tydeligt og ærligt omkring sine intentioner om at finde en kæreste - og som gør dig glad.

Selv om du er desperat efter en kæreste, så hav ikke for travlt. Tag ikke den første og bedste, vent til den rigtige dukker op.

Den håbefulde, men usikre dater

Efter en lang pause er du lidt rusten, og det var måske først under corona lockdown, at du er blevet klar over, hvor meget du har brug for samhørighed og en fast kæreste. Det betyder, at du er lidt usikker på datingen.

Ifølge Logan Ury er dating en teknik, man kan blive bedre til - og det gør man ved at øve sig. Er du lidt usikker, så tag små skridt ad gangen.

En stille forpligtende gåtur er mindre skræmmende end den store datingmiddag, hvor man interviewer hinanden. Med tiden får du mere selvtillid og ro på.

Klar til uforligtende forhold

Du vil bare have en masse sjov, flirt og ufopligtende sex. Måske gik du og din kæreste fra hinanden under corona, og nu skal du bare ud på markedet og have det max sjovt.

Og det er som det skal være. Du bør dog være ærlig omkring dine intentioner, for det er ikke alle, der er samme sted som dig.

Du og dine dates slipper for en masse frustrationer og misforståelser, hvis du melder klart ud.

Altid et frækt tilbud på sinful.dk - få tre stykker for 500 kroner

Usikker uforligtende

Du vil nok have lidt romantik, men det skal heller ikke være for tungt. Måske har du lige afluttet et forhold, måske vil du gerne fokusere på din karriere. Måske mangler du bare lidt selvtillid.

Du bør ikke føle et pres til kaste dig ud datingen, så koncentrer dig bare om at komme ud. Mød gamle venner, så du kan forbedre dine skrantende sociale evner, lav ting du kan lide, dyrk dine hobbyer, gå meget ud, bliv den bedste udgave af dig selv.

Og så kommer resten af sig selv.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close