Det frække23. marts 2022

Dating: Her de største go's og no go’s

Deal breakers og deal makers: Forskere har set nærmere på, hvad der virkelig kan få os til at fra- og tilvælge hinanden på datingmarkedet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tpgrfphotos169794.jpg
 FOTO: MEGA

Der er deal makers, og så der er der deal breakers. Træk ved potentielle kærester, der er afgørende for, at man vil satse butikken eller flygte skrigende bort.

Du ved, er han intelligent og varm eller overgrebsagtig og beskidt.

Træt af skuffende elsker? Disse kraftige vibratorer sikrer dine orgasmer

Nu har forskere undersøgt, hvilke syv deal makers og breakers der er vigtigst for mænd og kvinder.

Fire undersøgelser

I fire undersøgelser med flere end 4000 ungarske mænd og kvinder i alderen 18 til 45 blev deltagerne på forskellig vis bedt om at identificere disse træk i forhold til et engangsknald og til en langtidskæreste.

For mænd er de største deal breakers, hvis kvinden er beskidt og utiltrækkende. Og det er uanset om hun bare skal med hjem for en nat eller for en længere periode.

Med andre ord: En kvinden grim og uvasket kommer hun på noget af en opgave.

Fjernbetjent legetøj booster parrets sexliv

I forhold til deal makers er det vigtigst, at kvinden er tiltrækkende, intelligent og varm, når det handler om en kæreste - og attraktiv og passioneret, når hun blot skal være et uforpligtende forhold.

Kvinder

For kvinderne er de største deal breakers i forhold til et langtidsforhold, at fyren er beskidt og krænkende/voldelig (abusive).

Når det handler om et engangsknald gælder de samme no go’s - plus utiltrækkende.

Så en grim, voldelig og ildelugtende fyr burde ikke have mange chancer.

På den anden side betyder det også, at du som mand rent faktisk kan tage gøre noget selv for at øge dine chancer: Hvis du bare ikke er et svin - og altså både går i bad og opfører dig ordenligt - er du stadig med i kampen.

Kvindernes største deal makers hos en potentiel kæreste er så intelligent og varm - og tiltrækkende og lidenskabelig ved engangsknaldet.

Af de syv no go's - krænkende, arrogant, klæbende, beskidt, fjendtlig, uambitiøs og utiltrækkende - en klæbrig og uambitiøs de mindst vigtige for begge køn.

Tungt

Men hvad vejer så tungest i vægtskålen: Det gode eller det dårlige? Hvis manden fx er intelligent, men ildelugtende...

I modsætning til tidligere undersøgelser peger den ungarske på, at deal makerne betyder mere end deal breakerne.

Det er nok lidt mere hypotetisk. Man skal man huske på, at den slags undersøgelser handler om, hvad folk angiver, at de synes - og IKKE om hvad de rent faktisk gør ude i virkeligheden, hvor en million små og store nuancer har indflydelse på valget.

Her er Danmarks mest populære sexlegetøj

Sponsoreret indhold