Grim dating-trend: Har du været udsat for Fishing?

Foto: All Over

Hvis du tilhører den stadigt voksende del af befolkningen, som er singler, og som er aktive på datingmarkedet, så kender du med stor sandsynlighed en række udtryk, som bare for få år tilbage slet ikke eksiterede i datingverdenen.

MEGET BILLIGT: Tre stykker sexlegetøj til kun kr. 200,- hos Sinful (sponsoreret link)

For eksempelvis har du sikkert hørt om eller er blevet udsat for ghosting, hvor du fra det ene øjeblik holder op med at eksistere for en anden person, der ignorerer dig fuldstændig på alle medier.

Ligeledes er zombieing en beslægtet del af ghostingen, for det er, når en person efter at have ghostet dig pludselig vender tilbage fra de døde og begynder eksempelvis at like dine billeder på de sociale medier.

LÆS HER OM ALLE DE NYE DATINGUDTRYK

Men fishing er et forholdsvis nyt udtryk i den forbindelse.

Det dækker over, at du kaster et stort net ud i håb om at fange flest muligt fisk. Når der så er bid, vælger du bare dem ud, du er interesseret i, hvorefter resten ryger ud igen.

Her finder du alt det lækreste og bedste legetøj til kvinder - der er med garanti noget til lige præcis dig :-) (sponsoreret link)

Nogle mennesker er meget selektive med, hvem de swiper til højre eller liker på de forskellige datingapps, men en fisher (eller skulle vi bare kalde dem fiskere på godt dansk?) nøjes ikke blot med at like, men kontakter faktisk størstedelen af deres matches, hvorefter de først efterfølgende beslutter sig for, om de skal gøre mere ud af kontakten eller ej.

Lægger madding ud

Ifølge en artikel i avisen The Independent er et typisk fishing-eksempel, når en person skriver 'Hvad er dine planer for i aften?'. De er ikke lige så direkte som en nattebesked, der hedder 'Stadig oppe?', der lugter lidt af et forsøg på at få et knald samme aften. Og det betyder, at den person, der er udsat for fishing ofte ikke har nogen fornemmelse af at være det.

Når først fiskeren har fået flere forskellige svar tilbage, går han eller hun efter den person, der enten er mest tiltrækkende, eller som der er størst chance for at kunne få noget ud af.

De andre får end ikke et svar tilbage.

Ifølge avisen handler det om, at man ikke ønsker eller tør at indgå i blivende relationer, for tænk nu hvis en bedre partner dukker op. Man lægger madding ud og venter på den bedst mulige fisk.

Det sker naturligvis også ude i den virkelige verden, hvor folk forsøger sig blandt venner, ekskærester og tidligere flirts for at se, om nogle af dem er villige til at finde ud af noget. Det kan også bare være et fishingforsøg på at se, hvem der helst vil med i byen eller hænge ud. Man skyder med spredehagl og vælger den, man helst vil være sammen med, når flere har svaret tilbage.

Sådan spotter du fishing

Ifølge The Independent er nogle af måderne, hvorpå man kan spotte en fisher, at holde øje med følgende:

1. Er beskeden meget generel og uden noget interessant indhold? Kunne den være sendt til hvem som helst?

2. Kommer beskeden sent om aftenen - især fredag eller lørdag?

3. Går der meget lang tid, før du får svar?

4. Viser personen ingen reel interesse i dig og dit liv?

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close