Det frække 12. april 2017

Frække Miss Lara undersøger Sugardating

Hvem får egentlig mest ud af det? Læs hvad den frække Missgrey-blogger Miss Lara fortæller
Foto: All Over

Af Miss Lara - blogger på Missgrey.dk

Efter jeg for et par uger siden skrev et indlæg om sugardating, har jeg fået rigtig mange henvendelser fra både kvinder og mænd, som er kommet med deres historier og synspunkter omkring emnet. Netop det har været utroligt lærerigt. Derfor mener jeg også, at det nu er tid til en lille opsummering og konklusion på det hele, hvorfor jeg undersøger sugardating igen.

Prøvet bækkenbundskugler?

Tiltrukket af ældre mænd med styr på tilværelsen

Der var en del unge kvinder mellem 19 og 25, som skrev til mig, at de begyndte at “Sugardate”, fordi de var tiltrukket af mænd, som var en del ældre end dem selv (omkring de 40 år). Nogle af disse unge kvinder jagtede mere, end hvad fyrene på deres egen alder kunne tilbyde dem.

De vil have en Sugardaddy, som har styr på tilværelsen og en god karriere. Og midlerne til at kunne forkæle dem på et højere plan. Men hvad der først bare skulle være en sugardaddy for dem, udviklede sig til ægte kærlighed – og de lever stadig lykkeligt sammen den dag i dag.

TILBUD: Lommevibrator kun kr. 40,-

Kvinderne gør sig ikke i det længere, men et par af dem udelukker ikke at de kunne finde på at sugardate igen, hvis kærligheden mod forventningen skulle briste.

Sugardating i stedet for studiejob?

Jeg hørte fra et par unge kvinder, at det ikke var nødvendigt for dem at have et studiejob grundet sugardating. Mange af dem tilbød ikke seksuelle ydelser af nogen form. De brugte sugardating til at få lommepenge eller materielle goder.

Goder som de ikke ellers ville have haft mulighed for at modtage. Det var rejser, middage, dyre produkter med mere. De kunne få flere tusinde kroner, og lækre gaver lige ned i foret, for udelukkende at tage med deres sugardaddy på en dyr restaurant i et par timer. Og bare holde ham med selskab.

[node:aller-related-content]

De synes, at det var langt federe at gøre det på denne måde. Frem for at have et studiejob, hvor de skulle knokle til sent om aftenen.

Sex for pengenes skyld

Af en eller anden grund, så er der er knapt så mange mænd, som kvinder der har skrevet til mig. Dog har jeg fået en mail fra et par stykker. Og jeg må sige, at det er meget individuelt, hvordan de hver især benytter sig af sugardating. Nogle af dem går efter unge piger, og andre går efter de lidt ældre.

Nogen gør det udelukkende for de seksuelle ydelsers skyld (sex for penge), mens andre enten føler sig ensomme, eller har et forretningsliv, som ikke er skabt til at fungere med et parforhold på sidelinjen. Her har de stadig en trang til godt selskab, eller en trang til at forkæle kvinder med alt fra kontanter til dyre gaver.

TILBUD: G-punktsvibrator kr. 75,-

Min personlige konklusion

Hvis jeg skal prøve at komme med en konklusion på, hvorvidt sugardating er det samme som prostitution, så er min mening klar. Jeg vil blot referere til en sætning, som er gået igen i nogle af de mange mails, jeg har modtaget inden for de sidste par uger:

“Sugardating er ikke prostitution fordi du, som kvinde, selv vælger, om du vil have sex eller ej – og hvem du vil have det med. Det er dit valg.”

Sætningen synes jeg egentligt giver meget god mening. Via det her, har jeg fået nedbrudt en hel del af de fordomme, som jeg gik rundt med. Men samtidigt har jeg desværre også fået bekræftet et par stykker af dem. Sugardating er stadig ikke noget for mig. Men jeg respekter dem der kan, og som gør det.

Jeg tror der er rigtig mange goder at hente via sugardating. Men jeg tror også, at du skal tænke dig rigtig godt om, før du bare kaster dig ud i det. Og beslut dig fra starten for, hvilken måde DU godt kunne tænke dig at sugardate på. Der er mange forskellige muligheder. Jeg tror at sugardating kan være rigtig mange forskellige ting. Og så tror jeg, at det er hvad du selv gør det til.

Hvad synes du? Skriv gerne til mig på: ml@missgrey.dk De kærligste hilsner fra Miss Lara <3

Sponsoreret indhold