7 blinde dates du aldrig vil på

Foto: All Over

Det siges, at vi alle har en helt særlig person derude, som bare venter på os og kan gøre vores liv komplet.

Men det betyder samtidig, at der er millioner derude, som bare er partneren fra helvede. Personer du har mindre lyst til at date, end du har til at få en olfert med brændenældestængel.

FIND DE BEDSTE TILBUD PÅ FRÆKT LEGETØJ HER

Og intet sted er risikoen større for at du møder en person, du virkelig ikke klikker med, end på en blind date. For her er du blot overladt til dine talentløse venners manglende evner til at se, hvem der er noget for dig, og hvem der IKKE er.

Men har du været på lige så dårlige blinddates som disse folk, der har delt deres oplevelse på sitet whisper.sh?

7 blinde dates du ønsker, du aldrig kommer på

1. Jeg gik engang på en blinddate. Han fortalte mig, at han ikke var til rødhårede og spurgte, om jeg ville afblege mit hår. Værste date ever.

2. Jeg var på en blinddate og havde gjort en hel masse ud af mit tøj, mit hår og min makeup. Jeg ankom, klar til at hygge mig, da jeg opdagede, at jeg var blevet sat op med min fætter.

3. Jeg er helt klart en drengepige, og da jeg var 12, troede min far, at jeg var lesbisk og satte mig op på en date med en pige.

4. En ven arrangerede en blinddate for mig med en fyr, der elskede sin marsvin så meget, at han tog dem med på vores date – alle otte af dem. Jeg har brug for nye venner.

5. Gik på en blinddate, som min ven arrangerede. Han sad allerede ned, da jeg kom. Da daten var forbi, rejste vi os begge op, og han var næsten to hoveder mindre end mig.

KØB I STEDET EN STOR LÆKKER DILDO

6. Jeg blev sat op på en date, og da pigen kommer ind, rejser jeg mig op for at introducere mig selv. Hun ler og siger, at jeg overhovedet ikke ser ud, som hendes ven har sagt, hvorefter hun skrider. 

7. Min blinddate blev afbrudt, fordi mandens kone gik i fødsel. Jeg lader aldrig mine venner sætte noget op igen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close