Det frække27. december 2016

Kvinder: Så mange dates skal du på inden sex

Tre dates eller direkte i kanen? Hvad er du til
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/date_fraek.jpg
 Foto: All Over

Der findes de, der taler om tregangsregelen. Altså at man skal på tre dates sammen, før det er okay at udveksle kropsvæsker.

Og så er der de, der mener, at man lige så godt bare kan gå direkte til makronerne og knalde, første gang man mødes. I den sidste kategori finder man (ikke overraskende) overvejende flest mænd.

Det tydeliggøres i en nylig undersøgelse foretaget af kosmetikvirksomheden MyAesthetics, hvor man har spurgt en række mænd og kvinder om, hvad de forventer sig af en date.

Vær klar til første date i dette lækre lingeri

Og det viste sig, at den med tregangsreglen faktisk var i underkanten for mange kvinder, da hele 29 procent af disse fandt, at der skulle fem eller flere dates til, før de var klar til det næste skridt.

[node:aller-related-content]

På andenpladsen kom de magiske tre gange ifølge 22 procent af kvinderne efterfulgt af 10 procent, der godt kunne undvære en date eller omvendt kræve fire dates.

Omvendt syntes en fjerdedel af mændene, at der ikke engang var behov for en enkelt lille date for at kende den anden godt nok til et knald.

Find masser af gode tilbud på frækt legetøj

Til gengæld viste 60 procent af mændene trods alt gentlemanagtige manerer nok til at tage regningen efter en middagsdate

- Set i lyset af alle de nye datingapps og firmaer var vi nysgerrige efter at finde ud af, hvordan folks tilgang til dating havde ændret sig, siger direktør i MyAestetics Adrian Baxter i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Denne undersøgelse har vist nogle virkelige interessant resultater og vist, at traditionelle værdier stadig holder – også i vore dages ’swipe til højre-generation’.

Sponsoreret indhold