Et must til natbordsskuffen: Gæt hvilke 5 stykker legetøj danske kvinder foretrækker

En kvindes bedste ven findes oftest i natbordsskuffen...

En kvindes bedste ven findes oftest i natbordsskuffen...

Foto: All Over Press

Så kan du godt finde batterierne frem! Vi har spurgt Skandinaviens største onlineshop inden for sexlegetøj, hvad de sælger allermest af, og svaret er ikke overraskende din orgasmes bedste veninde: Vibratoren.

Men hvilke vibratorer er bedst? Et godt gæt er disse fem vibrerende damer, for de ligger øverst på listen over det sexlegetøj, der bliver solgt allermest af.

Top 5: Mest solgte vibratorer

#5: Kaninen

Kan du huske scenen fra "Sex and the City", hvor Carrie og Miranda må tage hjem til Charlotte og lave en intervention, fordi hun er begyndt at aflyse aftaler for at hænge ud med sin vibrator hele dagen? Yes, det er den klassiske ”rabbit”, der er synderen, og den er altså også populær i de danske hjem.

Denne form for vibrator kaldes også en pearldiver, da den er fyldt med små perler eller kugler, der masserer. Derudover er den udstyret med en lille ”arm”, der kan stimulere klitoris samtidig.

For to år siden vandt Sinfuls Rabbit Vibrator Original endda en pris, da sex- og livsstilblogger JoanB udnævnte den til at være den bedste pearldiver på markedet.

Sinful Rabbit Vibrator Original(sponsoreret link)

#4: Klitorisvibrator

På en fjerdeplads finder vi endnu en testvinder. Her er der tale om en klitorisvibrator, der også går under navnet ”bullet” på grund af sin udformning – og den har fået den fornemme titel som verdens kraftigste minivibrator.

Og mini er den – den er på størrelse med din håndflade, så der er ingen fare for penismisundelse, hvis din partner finder den.

Den er også en del mindre end den føromtalte kanin, og den indeholder hverken perler eller små arme. Den har én funktion: At stimulere klitoris. Det gør den til gengæld også så godt, at den bliver revet væk fra nethylderne.

Vibratoren er vandtæt, så du kan tage den med under bruseren.

Rocks Off 80 mm Klitoris Vibrator (sponsoreret link)

#3: Tryllestaven

Så er vi nået til endnu en "Sex and the City"-favorit, nemlig Magic Wand, som må siges at være Samanthas foretrukne vibrator. Det er en anbefaling, vi danske kvinder har taget til os, for Sinfuls egen Magic Wand ligger nemlig på en samlet tredjeplads over det mest solgte sexlegetøj på siden.

Staven er en meget kraftig vibrator udstyret med et rundt hoved. Den kan sættes til en stikkontakt, så du risikerer aldrig at løbe tør for batterier.

Den fylder godt nok lidt i soveværelset – ligesom andre gode ting her i livet – men hvis nogen finder den, kan du jo altid sige, at det din ”neck massager” …

 

Sinful Magic Wand Kraftig Vibrator (sponsoreret link)

#2: Next generation klitorisstimulator

Vi nærmer os førstepladsen, men inden da skal vi have et kig på denne lyserøde skønhed. Ligesom den førnævnte bullet, har vi også her at gøre med en klitorsvibrator, men der stopper sammenligningerne også. Satisfyer Pro 2 Next Generation er nemlig udstyret med en lille tut, der er formet til at tage hånd om din klit.

Den kan godt ligne en børste til at rense ansigtet med, men mon ikke også du får en smuk glød efter brug? Så kan du spare pengene til en ansigtsbehandling.

Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitoris Stimulator (sponsoreret link)

#1: Parvibrator

Allerøverst finder vi en vibrator, du kan bruge sammen med en anden. Nogle gange er sex selvfølgelig også lidt sjovere, når man er to (ja, eller måske flere …).

We-Vibe kan stimulere dit G-punkt, din klitoris samt hans penis, mens I er sammen. Du kan styre vibrationerne på knapper på selve vibratoren – eller fra din mobil.

Parvibratoren We-Vibe er nemlig en vaskeægte gadget med ekstraudstyr i form af både fjernbetjening og en tilknyttet app. Så hvis du kan holde strøm på mobilen (og sørge for, at mor ikke ringer), er denne vibrator ekstra sjov, og de mange funktioner giver uendelige(!) anvendelsesmuligheder.

Det er ikke så underligt, at den er den allermest solgte vibrator på Sinful.dk. Fremtiden er i den grad kommet til dit underliv, og du kan lige så godt omfavne den.

We-Vibe 4 Plus Par Vibrator med Fjernbetjening og App (sponsoreret link)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close