Det frække 18. juni 2018

Godt nyt: : Flittige onanistmænd er bedre i sengen

Godt nyt til mænd der masturberer meget. Det gør dem til bedre elskere
Foto: All Over

Mænds onani bliver ofte latterliggjort og er eksempelvis et fast tilbagevendende munterrt tema i teenagefilm som 'American Pie'-serien. Men faktisk er onani godt for mange ting.

Dels nedsætter det din risiko for testikelkræft, hvis du har mindst 20 udløsninger om måneden, men det frigiver også en række velværehormoner, som er gavnlige for dit humør.

Men faktisk gør din flittige onani dig også til en bedre elsker. Det viser en ny undersøgelse fra legetøjsproducenten Tenga (sponsoreret link), der blandt andet er kendt for sine lækre æg. (sponsoreret link)

Det viser sig nemlig, at de mænd der ugentligt leger med sig selv, har mere selvtillid og mere tro på deres egen præstation, når de har sex med en partner.

Ligeledes føler flere af de onanerende mænd, at de har en smuk krop, og at de får bedre orgasmer.

Prøv et Tenga-æg her til kun kr. 39,- (sponsoreret link)

Af undersøgelsen fremgik det, at de fleste mænd begyndte at masturbere som 15-årige.

I undersøgelsen spurgte man også kvinder, der faktisk i endnu højere grad end mændene onanerede for at opnå seksuel tilfredsstillelse. 29 procent mod mændenes 26 procent. Andre brugte det som hjælpe til at falde i søvn, af kedsomhed, fordi deres partner ikke gad at have sex, eller fordi de ville udforske egen krop.

I en pressemeddelelse siger parforholdsekspert Alix Fox, at det ikke er overraskende, at den flittige onani gør mændene til bedre elskere.

- Fyre, der på fast basis tilfredsstiller sig selv, værdsætter deres kroppe mere, og det er mere sandsynligt, at de har det godt med deres kroppe.

PRØV EN TENGA Ultra Size Deep Throat Cup sat ned til kun kr. 78,- (sponsoreret link)

- Det betyder så, at de i højere grad kan slappe af sammen med en partner. Det er meget lettere at være opmærksom på partnerens sensuelle signaler.

De mænd, der tør at være mere åbne med deres følelser og lyster, er også de mænd, der onanerer jævnligt.

Sponsoreret indhold