Det frække3. januar 2023

Del 2: Sådan bliver du en endnu bedre elskerinde

Det handler blandt andet om at turde give los, fortæller dansk sexolog
Det handler om at kunne overgive sig. Blandt andet.
Det handler om at kunne overgive sig. Blandt andet.
 FOTO: Colourbox.com

Du kan altid blive bedre, også til der der sex.

Men det er ikke nok at bare øve sig, selv om det er sjovt, du må gerne tænke lidt over din indstilling og hvad du gør og hvordan du gør det.

Det vil sexolog og parterapeut Lisa Lawrie her hjælpe dig med.

Og det handler ikke om deep throat-teknikker og avancerede underlivsvrid.

I går bragte vi første del af artiklen. Den kan du læse her

Når kun det bedste er godt nok: Prøv Sinfuls verdensnyhed, der sikrer økoorgasmer

Rigiditet

Ifølge Lisa Lawrie er erotik en dans, en leg, hvor man slipper tanker og lader nydelse og følelser folde sig ud i deres naturlige tempo:

- Vi kan være fyldt med overbevisninger om, hvad der er rigtigt og forkert. Måske er hun kun modtagelig overfor én måde, han kan nærme sig eller røre på og bliver irritereret over, når han ikke gør det sådan.

- Her kan hun undersøge, hvad der ligger nedenunder den stivhed, der begrænser smidigheden mellem dem. Hvad handler det i virkeligheden om?

Så mange orgasmer skal hun have, før hun er tilfreds

Det kan være, at hun stadig er ked noget, de skændtes om ugen før og ikke føler sig tillidsfuld nok til at åbne sig seksuelt, forklarer Lawrie.

- Så må hun være tro over for det og udtrykke, hvordan hun har det. Det kan han ikke gætte. Des mere autentisk hun er og tør sige hvordan hun har det og hvad hun har brug for, des mere tryghed giver det hos manden. Det er langt bedre end at gennemføre sex, hun egentlig ikke ønsker. Måske kan hun justere og sige ‘jeg har brug for, vi bare ligger tæt og er intime i mødet mellem os, uden at det skal indebære sex.' Så er der plads nemlig blevet plads til det frie udtryk, siger sexologen.

Træn din bækkenbund med testvinderen

Det frie udtryk

For at vi kan hvirvle energi rundt i kroppen og bygge ophidselse op, så kroppen føles levende, har vi brug for vores åndedræt, lyd og bevægelser. Ifølge Lawrie kan mænd virkelig godt lide, når kvinder giver los og er fri i sit udtryk.

- Desværre oplever mange kvinder skam omkring sex, lyd-skam er en af dem, og måske er de musestille. Det kan også være, de er bange for at blive hørt af naboen, børnene eller bare er helt lydløse, fordi det er en gammel vane.

Somme tider, når vi virkelig kommer i kontakt med vores liderlighed, på en intens måde, så kan det være dybt og rallende. Det vigtige bliver således, at hun er autentisk i sit udtryk, siger Lisa, der peger på, at netop det også hænger sammen med kommunikation, og at man er tryg i at vise alle sider af sig selv.

- Hun deler ud af sine fantasier, som de kan gå på opdagelse i sammen, enten blot som frække udvekslinger under sex eller som mere konkrete bud: ‘Det kunne være frækt at prøve en trekant, analsex‘ eller hvad det nu er, siger sexologen.

Guide

Den gode elskerinde kan nemlig guide manden rigtig meget med sine nydelseslyde. Eller med ord som mere, det er så dejligt, ja ja!

- Når hun tør at give udtryk for nydelsen i sine kropsbevægelser, kan det være ophidsende for manden og han skal ikke gætte sig frem. Hendes bevægelighed viser modtagelighed og som fungerer som guide for ham.

Og netop måden, hun guider manden til at få, hvad hun har lyst til, betyder en hel del for ham:

- De færreste mænd vil instrueres (med mindre det er en domina-leg), men han vil mægtig gerne guides og gøre hende glad. Han vil ikke korrigeres i sengen. Hvis han fx kæler alt for energisk på hendes klitoris, kan hun kærligt lægge sin hånd ovenpå hans og føre hans bevægelser, som hun ønsker dem. Eller sige: ‘det føles så dejligt for mig, når du gør det helt langsomt og blidt,’ forklarer Lawrie, der påpeger, at hverken kvinden eller manden ønsker, at han skal ud i en gætteleg, hvor han går igennem hele sit repertoire i håb om, at noget af det virker.

Det skal du gøre, når din kæreste er kedelig og egoistisk i sengen

Domineret

Nogle kvinder nyder at blive domineret og fortæller deres mænd, hvordan de har brug for at blive taget og nærmest laver en drejebog med instrukser, fortæller Lisa:

- Det er superfint at dele sexfantasier, men der er noget, som fungerer bedre, hvor han ikke taber pondus. Hvis hun gerne vil underkaste sig ham, så kan hun sætte sig på knæ for ham og viser det med sin adfærd uden at instruere ham.

Kate er sex coach: - Jeg gør dig til en bedre elsker

Og kommer Lisa med en sidste lille, men afgørende pointe, der handler om energi:

- Kvinder er ofte ret intuitive og gennemskuer med det samme, hvis manden kommer med en energi, hvor han vil opnå noget eller have noget af hende. Det kunne være at slikke hende, til hun får orgasme. Når hun mærker hans insisteren, fordi han har ambitioner på hendes vegne, så er det svært at opnå klimaks. Mange mænd oplever samme ydre og dermed indre pres.

Vær nysgerrig og legesyg med kæresten: Tag trusse vibrator med i byen

- Hvis hun har et ønske om, at han skal præstere en rejsning eller udløsning, oplever han det som et pres. Og det er ærgerligt, for er jo masser af dejlige ting, man kan gøre med en blød pik. Den kan få afspændingsmassage sammen med testiklerne. Det kunne være godt, hvis flere kvinder tildelte den opmærksomhed og kærlighed, når den er blød, siger Lisa Lawrie.

Sponsoreret indhold