Her er sætningerne, mænd helst vil høre under sex

Foto: All Over

Det antydes somme tider, at mænd er primitive.

Nej, lad os lige tage den forfra: Mænd ER primitive. Heldigvis også i sengen. Og heldigvis fordi det gør det let at være kvinde.

Det er meget let at tænde ham i en fræk chemise

Og selv om der er skrevet mange bøger om, hvordan man skal tænde en mand og holde på en mand, så er vejen til det gode parforhold ofte ikke ret meget længere end at give ham sex og ros. Gerne samtidig.

Men hvad skal man så sige til ham, når man ellers ligger der i sengen og skal give ham den bedste mulige oplevelse?

Det er naturligvis individuelt, men alligevel kan man finde en række ret almengyldige sætninger, som vil tænde de fleste mænd. Og det er lige, hvad man har gjort på avisen Daily Star, som derefter har præsenteret de mest populære ting, man kan sige til en mand under sex. Og helt generelt ville mændene gerne høre fra en lidt dominerende kvinde.

Se de frække Fetichkjoler fra Sinful

Her er således de fire ting, mænd helst vil høre under sex. Og en der ikke rigtigt virker.

  1. Tag mig endnu hårdere – 30%

Det ser ud til, at mænd godt kan lide at høre kvindens krav. At hun bare gerne vil tages. Og mon ikke de fleste mænd også gerne vil efterkomme hendes ordre.

  1. Jeg vil have dig nu – 27%

Igen er vi ovre i bydeform. Den kommanderende form fra en utålmodig kvinde, der bare vil tilfredsstilles. Rent sprogligt ligger der også en klar lyst i udtrykket JEG vil have DIG nu.  

Disse strømer tænder ham med garanti

  1. Du føles så hård – 23%

Her roses mandens udstyr, og mænd elsker som bekendt ros. Hun fortæller ham, at han er i stand til at præstere, samtidig med at hun indirekte roser sin egen evne til at tænde ham.

  1. Du ser så stor ud – 16%

Cirka det samme kan siges her. Med den lille ekstra tilføjelse, at hun roser hans penisstørrelse. Her siger hun indirekte til ham, at den er større end andre mænds. Og det kan han godt lide.

  1. Jeg elsker din krop – 4%

Her er vi så ovre i afdelingen for sætninger, der ikke gør noget særligt for de fleste mænd. Traditionelt er det manden, der roser kvinden for hendes krop, og der er ligestillingen altså endnu ikke kommet videre.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close