Det frække 7. februar

Fantastisk sex kan ikke redde et elendigt forhold: Har din kæreste en heroindiller?

Sådan tackler du, når han er god i sengen, men en elendig partner
FOTO: MEGA

Det er ikke kun det, at det fra første knald slog gnister, eller det at I tit og gerne flår tøjet af hinanden og dyrker ophedet elskov.

Det er også det, at han får dig til at føle dig som kvinde, og at han får dig til at komme som ingen anden.

Her er sæsonens frækkeste undertøj

Desværre lever jeres forhold ikke op til det sprudlende og lidenskabelige sexliv. Og dermed fremstår din partner mere som en heroinpik end som en guldkæreste.

Igen og igen har du lyst til at skride, og igen og igen trækkes du tilbage i sengen.

Den britiske sexterapeut Tracey Cox forklarer, at det er virkelig svært at forlade et forhold, hvis man har virkelig god sex. Men det bør du, hvis resten af relationen gør dig ulykkelig. 

Her er terapeutens fire grunde til, at du skal droppe heroinpikken, tage en kold tyrker og komme videre i dit liv.

NB: Man kan sagtens skifte kønsfortegn i det følgende. En mand kan også være kæreste med kvinde (eller en mand), der giver forrygende sex, men et crappy forhold.

Sextid

Selv om I dyrker mere end almindelig meget sex, er der alligevel grænser: I skal også arbejde, spise og dele tid og tanker.

Og har du ikke lyst til det sidste, er det bare ud af vagten. For nok er sex limen, der holder forholdet sammen, og nok er sex olien, der smører, hvor forholdet knirker - men hvis alt andet end sex ikke fungerer, går det ikke. 

Sex et par timer om dagen kan ikke kompensere for, at han er kedelig, ubehagelig, anstrengende og/eller irriterende resten af tiden.

Med denne Satisfyer Pro 2 testvindende klitoris stimulator behøver du slet ikke en mand

Derfor er du afhængig af heroinpikken

I et dårligt, ustabilt forhold er sex det eneste tidspunkt, du føler samhørighed med din kæresten.

Ifølge Cox er fantastisk sex ikke ualmindeligt i et giftig forhold. Det skyldes, at begær boostes af ustabilitet, afstand, uroen ved at ikke vide, om ens følelser er gengældt. Kærlighed, derimod, trives i tryghed, vaner og omsorg.

Det er svært at have begge dele i et forhold, og de fleste vælger gode forhold forhold fremfor den fantastiske sex. Nogle vil endda sige, at sex er fantastisk, fordi forholdet ikke er det.

Forsoningssex

For nogle er make up sex næsten hele skænderiet værd, men giftige forhold er bare udmattende helt ind i knoglerne. Bitre skænderier, der går ud over nattesøvnen og ødelægger din arbejdsdag.

Stress påvirker alt fra dit immunsystem til dit mentale helbred. Du er træt og ligner en hængt kat.

Og det eneste, der kan give dig energi, er den fænomenale heroinpik. Som jo senere også er skyld i nedtursskænderier og udbrændthed.

Det er selve definitionen på en ond cirkel.

Når du har smidt ham ud, trænger du stadig til orgasmer: Få dem med denne G-punktsvibrator

Kedeligt forhold

En lidt anden version af dette er, når forholdet bare er kørt surt. Rystende god sex, men resten af tiden keder du dig bare gudsjammerligt.

I har intet tilfælles, og du tiltrækkes kun af hans evne til at give dig bragende orgasmer.

Så længe forholdet ikke dræner dig, kan du godt blive hængende lidt og se, hvad livet det vil bringe. På et eller andet tidspunkt fader det helt ud af sig selv - men pas på, det ikke betyder, at du dermed går glip af det gode forhold:

Måske tænker du, at du vil droppe ham, når det helt rigtige mand dukker op. Men den gode sex gør, at du mister motivationen, samtidig bruger du tiden med heroindilleren, at du faktisk ikke har tid til at finde den rigtige.

Pludselig er der gået flere år - og det eneste, du har fået, er en masse gode orgasmer.

Fræk sex

Sex er ikke bare sex. I det giftige forhold er sexlivet begærsdrevet, kinky, frådende. Men der er andre former for sex, som er mindst lige så givende: intim elskov, hvor samhørighed og nærvær og omsorg og glæden ved at give nydelse fylder mere.

Den type sex kommer med tiden i et kærligt og trygt forhold.

Det lyder måske ikke så spændende - men det er det.

 

Sponsoreret indhold