Det frække25. juli 2021

12 tegn på, at din kæreste ikke elsker dig

Presser du hele tiden på, mens han forsøger at undvige?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ipurestockxfour733602_1.jpg
 FOTO: MEGA

Der er dig, der trækker hele forholdslæsset:

Du er motoren, du investerer tid og omsorg, ordner de små og store ting, giver af dig selv og din kærlighed uden rigtigt at få noget igen - du er i et ensidigt parforhold.

Spar 60 procent på dit sexlegetøj i Danmarks frækkeste sommerudsalg

Og så bør du nok lede efter udgangen, for din kæreste er enten slet ikke forelsket i dig eller bare ikke interesseret i at være i et forhold.

12 tegn

Ifølge parterapeut Heather Garbutt er der mindst 12 tegn på, at he's just not that into you, som det hedder i rom-com klassikeren af samme navn.

# Det er altid dig, der indleder jeres sms'er og chat. Hvis de går i stå, er det også dig, som prøver at genoplive dem.

# Du venter altid på yham - du venter på, at han svarer, at han kommer til tiden, at han tager intiativ til noget. Tit ender du med at vente forgæves.

# Du taler om fremtiden - det gør han ikke. Og det kan endda være, at han udviger eller direkte lukker samtaler om mulige (fælles) fremtidsplaner helt ned.

# Ja, faktisk siger han næsten ingenting - så han virker som en god lytter, men det er dig, der trækker læsset; Stiller spørgsmål, kommer med jokes, fortæller historier og vælger samtaleemner.

En g-punktsdildo svigter dig aldrig

# Du føler dig usikker - du sætter hele tiden spørgsmålstegn ved dine egne følelser og tanker, er du god nok, klog nok, sexet nok, lækker nok, og om han virkelig er committet til dig og jer.

# Du går konstant på listefødder, fordi du er bange for at skræmme ham væk. Du tør ikke bringe visse emner på banen, og de ændrer din adfærd for at please ham og hans behov. Hvis han virkelig vil have dig, vil du føle dig både begæret og villet.

# Du er altid i tvivl om, hvad han føler - det er udmattende at skulle gætte sig frem for at finde ud det.

# Han tager aldrig parforholdsproblemer op - fordi han går rundt og venter på noget bedre, synes han ikke, at det er umagen værd at bruge tid og kræfter på at forbedre forholdet.

Frækt legetøj til parret booster samlivet

# Det er altid dig, der undskylder - selvom du godt ved, at det ikke er din skyld, undskylder du for at gyde olie på vandene. Du presser ham heller ikke for at få berettigede undskyldninger, fordi du er bange for at skubbe ham væk.

# Du føler du er for meget - du har på fornemmelsen, at du er for krævende, dine behov for store, forventningerne for omfattende. Men sandsynligvis kompenserer du for hans manglende interessere.

# Du smålyver, når du fortæller andre om dit forhold - du undskylder for hans adfærd, du overdriver, hvor godt det går.

# Ting er gået i stå - du prøver at få skred i tingene, opnå større intimitet og samhørig og lære hinanden bedre at kende: Kort sagt: At tage forholdet til næste niveau. Men der sker ingenting.

Adfærd

Ovenstående er i sagens natur mest udbredt i begyndelsen af et parforhold. Men den begyndelse kan trække ud i årevis på grund af hans adfærd.

Og netop fordi du er forelsket, ser du ikke ham og forholdet klart. Men det bør du gøre, hvilket vil få dig til at erkende, at du må videre.

Dog skal du også være obs på, om det faktisk er en del af dit eget mønster: Ender du tit i den slags parforhold, hvor du presser på og han undviger?

Så skal du tænke over følgende: Hvorfor vælger du mænd, der ikke vil have dig? Er du afhængig af de dramaer, som den type forhold altid medfører?

Sponsoreret indhold