Hver tredje synes kæresten knalder kikset

FOTO: MEGA

Du elsker din kæreste. Og så burde alt da være godt.

Det er det bare ikke, for faktisk synes du, at han gør nogle ret irriterende ting i sengen. Desværre kan du ikke finde ud af at fortælle ham det - dels fordi det føles pinligt, dels fordi du ikke vil såre ham.

Men det bør du, ifølge sexperter, der tager udgangpunkt i en ny undersøgelse.

Frækt legetøj til par fremmer sexlivet

Akavet

2000 briter deltog i undersøgelsen, hvor det fremgår, at hele 45 procent føler, det er akavet at tale med partneren.

Det viser sig også, at hele 42 procent synes, at der er en specifik ting, som partneren foretager under sex, der tænder dem helt af.

Undersøgelsen har også en top tre over turns offs, som man ikke fortæller partneren om:

Dårlig sexteknik: 35 procent.

For hurtig færdig: 23 procent.

For egoistisk: 23 procent.

Sexet Weekendbox til det legesyge par

Tal om det

I stedet for at lide i stilhed, bør man italesatte problemerne, mener parforholdseksperten Dr. Marisa Cohen:

- Det er være en stor udfordring af tale om sex med partneren, fordi det kræver sårbarhed. Man skal tackle sin usikkerhed, både i forhold til sex og til relationen, eller man bliver konfronteret med sin frygt for afvisningen eller den forestillede frygt for afvisning.

Mange videnskabelige undersøgelser viser da også, at par, der åbent, hensynsfuldt og ærligt kan tale om sex, har et mere tilfredsstillende sexliv.

Gør dette

Er du som kvinde utilfreds med din elskers sexevner, kan du følge debbe fremgangsmåde, som sexperten Megan Luscombe giver. Mænd kan også bruge den.

Erkend at dit sexliv er dit ansvar. Derfor er det dit eget ansvar at finde ud af hvad du lyster og ikke lyster, og at tale om problemerne:

- Hvis du vil have fantastisk sex, skal du arbejde for det. Hvis du vil have, at din kæreste skal give dig orgasme, må du vise ham hvordan.

Behov: Hvordan fortæller man så om sine behov? Moscombe foreslår denne metode:

'Jeg elsker, når du gør x ved mig/slikker mig blidt, som du gjorde i går/kysser mig legende/etc.' Så kan du gå videre med: 'Jeg elsker at elske med dig, og jeg får virkelig en god orgasme, hvis du også x.'

Sex er sårbart: Så selvfølgelig er du bange for at vise, hvem du er og for at såre ham - men ærlighed varer længst:

- Hvis du prøver at fortælle kæresten, at det, han har gang i, ikke virker for dig, skal du pakke det pænt ind, så det glider bedre ned. Målet er bedre sex uden at såre partneren. At sige sandheden er vigtigt, men det er takt og tone også.

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close