tina lund

Nyeste artikler om tina lund

Ridepigen Tina Lund har som ingen andre sportsfolk herhjemme forstået at brande sig selv som andet og meget mere end bare en småkedelig (men attraktiv) eliteudøver af idræt tilsat dyr.

Som ung, blond singlesild smed hestefrækkerten i 2008 kludene på forsiden af mandebladet M!, og det skabte så stor opmærksomhed omkring den ellers meget seriøse springrytter, at hun året efter var med i både ”Vild med dans”, ”Fangerne på fortet” og den selvgjorte sladderbladssaga ”Tina Lund scorer kendis”.

Om det er farmand Flemming Lunds fortid som landsholdspiller, der gør det, vides ikke, men et er sikkert: Tina Lund har en forkærlighed for fodboldspillere.

Først lavede hun lagengymnastik med Jesper Grønkjær, så filmhyggede hun med Tobias Grahn og siden sprang springrytteren i armene på et 90’er-sexsymbol, Allan Nielsen. Nårh ja, og indimellem var der lige et par smuttere i form af skuespilleren Robert Hansen og danseren Michael Olesen.

Mens de første par fodboldfyre hurtigt driblede videre, blev Allan Nielsen hængende i hestefolden. De to turtelduer blev gift i 2011 og fik sønnen Louis sammen i 2012.

Alt var dog ikke fryd og gammen i staldlejligheden på Tinas forældres ejendom, hvor hendes fodboldflamme kæmpede med en massiv gæld.

Og som om pengeproblemer ikke var nok i selv, dukkede reality deltageren ”Putte” pludselig op og i medierne og påstod, at Allan Nielsen lagde an på hende på et diskotek i Esbjerg.

Den ægteskabelige krise lurede lige rundt om hjørnet, men efter offentlige følelsesudbrud og undskyldninger fra Allan så det ud til, at de fik slikket sårene - sammen.

I sommeren 2013 tog de sammen springet og flyttede væk fra kæmpegæld og kødelige fristelser. Og når nu først har rykket teltpælene op, så er der jo ingen grund til ikke at gøre det ordenligt. Tina og Allan endte med at flytte helt til de arabiske emirater.

– I Dubai har de store stævner med fantastiske forhold, enten på græs, specialsand eller i ridehaller med aircondition, og det hele er inden for halvanden times kørsel fra, hvor vi bor. Det er i øvrigt et meget børnevenligt land, hvor der på stævnepladserne gøres meget ud af at have aktiviteter for børn, sagde Tina Lund til magasinet Ridehesten.

Det betyder altså, at rytteren og den tidligere fodboldspiller Allan Nielsens søn Louis ikke keder sig, når mor sadler hesten op i Dubai.

Samtidig er der økonomisk gevinst at hente i oliestaten. Når springryttere vinder de sværeste stævner i Danmark, er pengepræmien nemlig ofte beskeden.

Men i Mellemøsten er økonomien en helt anden. Der kan de bedste vinde helt op til flere hundredetusinde kroner, hvilket må siges at være et stort plus, da ridesporten er en bekostelig affære med udgifter til udstyr, dyrlæge og opstaldning til de firbenede.

Tina Lund erkender også, at muligheden for at tjene penge på sporten er en væsentlig årsag til Dubai-skiftet.

    Sponsoreret indhold