Forsidefruer3. februar 2022

Hvem er mest stædig? Særligt én "Forsidefruer"-stjerne er på tværs

Det er, som om fruerne kender hinanden ganske godt efterhånden. Og måske derfor er det heller ikke vanskeligt for dem at vurdere, hvem i gruppen der er allermest stædig
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I sidste uge tog ”Forsidefruer” hul på den 11. sæson. Og flere af fruerne, der på nuværende tidspunkt består af Janni Ree, Jackie Navarro, Tina Lund, Amalie Szigethy, Karina von d’Ahé og Gunnvør Dalsgaard, er således virkelig kommet ind på livet hinanden i løbet af årene.

Måske er det også derfor, at fruerne uden at tøve kan udpege, hvilken frue i flokken der har det med at være ret så stædig.

Og flere gange er det således Gunnvør, der løber med titlen:

- Hun er svær at bide skeer med, fordi hun bliver ved, lyder det blandt andet fra 51-årige Janni Ree, som seerne adskillige gange gennem sæsonen har set diskutere med frøken Dalsgaard.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20220121_gko2076.jpg
 (Foto: Gregers Overvad)

Der er ikke noget at sige til, at fruerne på mange områder kender hinanden ganske godt. Foto: Gregers Overvad

- Der er jo bare nogle, der er mere stædige – der vil være stædige og være på tværs og vil holde på sine meninger og ikke give sig, forklarer Janni videre.

Faktisk overvejer Gunnvør da også selv, om hun mon er den mest stædige i flokken. Hendes valg falder dog endeligt hos en anden ”Forsidefruer”-kollega.

Se videoen, hvor Jackie Navarro, Gunnvør Dalsgaard, Karina von d’Ahé og Janni Ree giver deres bud på den mest stædige forsidefrue, i toppen af artiklen.

Sponsoreret indhold