Forsidefruer 1. februar 2022

Janni Ree afslører: Så anderledes bliver den nye sæson af "Forsidefruer"

Trofaste ”Forsidefruer”-fans kunne i den grad juble, da den 11. sæson af programmet havde præmie i sidste uge
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Første afsnit af den nye sæson ”Forsidefruer”, som rullede over skærmen torsdag i sidste uge, var muligvis en anelse anderledes end forventet.

Selv om de seks fruer, Jackie Navarro, Tina Lund, Gunnvør Dalsgaard, Karina von d’Ahé, Amalie Szigethy og Janni Ree, oftest er garant for både underholdning og drama, så var der i den grad sparet på sidstnævnte.

Artiklen fortsætter under billedet …

(Foto: Gregers Overvad)

51-årige Janni Ree afslører, at den nye sæson af "Forsidefrure" bliver væsentligt anderledes, end vi måske er vant til. Foto: Gregers Overvad

I første afsnit var seerne med til Amalie Szigethy 30-års fødselsdag, som hun naturligvis fejrede sammen med resten af ”Forsidefruer”-flokken.

Og udover at overøse sine kollegaer med komplimenter, så besluttede frøken Szigethy sig da også for at komme med en gedigen undskyldning til Gunnvør.

En undskyldning, der således bunder i en tre år gammel diskussion om bæredygtighed, hvor de to fruer langt fra er enige.

Og noget tyder altså på, at seerne må spejde langt efter drama i denne sæson. I hvert fald, hvis man skal tro forsidefruen Janni Ree.

Se videoen, hvor Janni Ree sætter ord på en ganske anderledes sæson 11, øverst i artiklen.

Du kan se det nyeste afsnit af ”Forsidefruer” på Viaplay og på TV3 hver torsdag klokken 20.

Sponsoreret indhold