Reality29. november 2023

Cengiz giver sig: Planlægger tredje barn med Geggo

Stephanie Geggo og Cengiz Salvarli har besluttet at få barn nummer tre. De håber på en dreng denne gang. Nu er de dog igen uenige om antallet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
I et stort interview med SE og HØR fortæller Geggo og Cengiz om deres nye program "Langt fra Bryggen", forholdet til Linse, døtrene Sia og Alba og deres mange nye og kommende projekter.
 Journalist: Nicklas Erik Lagerstorf Fotograf: Mikael Rieck

Stephanie Geggo Salvarli, 33, som vi oprindeligt kender mest fra "Familien på Bryggen", har altid sagt, hun gerne vil have tre børn. Men det var svært at få gemalen Cengiz, 32, med på idéen.

Nu er der dog stort nyt på den front. For faren til to har givet sig. Det afslører parret i podcasten "Geggo & Cengiz Helt ærligt".

LÆS OGSÅ: Se det HELE: Eksklusivt interview med Geggo og Cengiz

– Jeg er typen, der gennemtænker ting, og den her har jeg virkelig gennemtænkt. Ét: Førsteprioritet var, at jeg gerne vil gøre dig gennemlykkelig. Fuldende din drøm. To: Vi har et ret fedt liv. Vores børn har et ret fedt liv, og vi har et hus, hvor der er plads, lyder ræsonnementet fra Cengiz Salvarli.

Så selv om parret er enige om, at det er hårdt at få og have børn, så vil Geggo og Cengiz altså gerne udvide børneflokken med én til. Beslutningen er taget, og drømmen er, at de får en dreng, da Geggo altid har forestillet sig to piger og en dreng – i den rækkefølge.

Geggo og Cengiz er igen uenige om antallet af børn. For når han nu er gået med til en tredje, kan de lige så godt få en fjerde og en femte også, mener han.
Geggo og Cengiz er igen uenige om antallet af børn. For når han nu er gået med til en tredje, kan de lige så godt få en fjerde og en femte også, mener han.
 Foto: Mikael Rieck

At Cengiz ændrede mening, afslørede han i en besked til Geggo, som blev meget glad for. Han stopper dog ikke dér:

– Så er jeg også sådan: Fuck det, nu går vi all in. Nu er det fire, nu er det "Beckham".

Så nu er grødskeen i den anden hånd, og Geggo er lidt tilbageholden.

Drømmen om barn nummer tre står dog i fuldt flor. Parret venter dog lidt endnu. Planen er nemlig, at Geggo helst skal føde i slutningen af næste år, hvis alt går som håbet.

Sponsoreret indhold