Familien fra Bryggen22. april 2022

Bekræfter endelig rygte: "Familien fra Bryggen" vender tilbage

Folk på det store internet har længe spekuleret i, om det populære TV3-program mon snart ville vende retur til skærmen. Og dét gør det
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er næsten et år siden, at Bryggen-familien meldte ud, at realityhittet ville holde pause ”på ubestemt tid”.

Men nu er der imidlertid godt nyt til fans af den populære familie - de er nemlig tilbage i deres helt rette element.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bryggen.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Foto: Kaspar Wenstrup

Og noget tyder på, at det sidste års tid, uden et tv-hold i ryggen, var lige det, der skulle til:

- Efter 19 sæsoner meldte familien sidste år ud, at de havde brug for en pause fra serien på ubestemt tid, fordi de havde brug for at finde hinanden som familie uden for kameraet. Bryggen-pausen har gjort godt; Familien har fundet melodien igen, og de er nu atter klar til at invitere seerne på Viaplay og TV3 indenfor – og i den nye sæson er vi endnu tættere på, end vi har været før, lyder det fra Kenneth Kristensen, programdirektør hos NENT Group.

Det er næppe gået Bryggen-fans' næser forbi, at der blandt andet har været uenigheder mellem Linse og datteren Stephanie. Men de to har muligvis fået klinket skårene:

- Ihhh! Vi glæder os så meget til, at I skal se det. Og vi er jo i gang med at lave det. Vi elsker det, lyder det fra Bryggen-dronningen, Linse Kessler, i en video, hvor hun og datteren deler den gode nyhed.

- Vi er tilbage – og vi er tilbage med fuld energi, lyder det videre fra Stephanie, inden mor Linse afbryder:

- Og vi er ikke uvenner!

Selv om mor og datter endelig har fundet melodien, så tyder det altså på, at seerne endelig bliver klogere på, hvad der i sidste sæson gik galt mellem de to:

- Vi er med helt tæt på familiens hverdagsliv, og vi er som altid med, når livet er sjov og spas, men vi er også med, når det bliver udfordrende og svært at håndtere, og der bliver for første gang sat ord på, hvad der egentligt lå til grund for de problemer, der nær havde splittet familien ad for bestandigt, forklarer Kenneth Kristensen

"Familien fra Bryggen" er et program, vi er enormt glade for og stolte af, og vi er derfor også utroligt glade for, at Linse, Stephanie og Cengiz meget snart er tilbage på Viaplay og TV3. Vi er slet ikke i tvivl om, at familien har været savnet af rigtig mange, lyder det videre.

”Familien fra Bryggen”-hovedpersonerne glæder sig umiddelbart lige så meget som de trofaste seere til, at det populære program vender tilbage.

Desværre er der på nuværende tidspunkt ikke meldt en premieredato ud.

Se videoen, hvor Linse og Stephanie deler den glædelige nyhed, øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold