Geggo afslører: Var ikke forelsket i Cengiz i begyndelsen

I dag kan Geggo og Cengiz fejre læderbryllup. Brygge-parret har med andre ord været gift i tre år og er stadig smaskforelskede. Sådan var det dog ikke i begyndelsen...
(Foto: Kaspar Wenstrup)

I dag har de hus og hund – og to små døtre. Og i dag for præcis tre år siden forseglede Geggo og Cengiz så deres kærlighed, da de sagde ”ja” til hinanden ved et storslået bryllup på Kokkedal Slot.

Men selv om parret stadig er smaskforelskede i dag, var det bestemt ikke sådan i begyndelsen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Thomas Laursen

Parret blev gift fem år efter, de havde mødt hinanden i en slikbutik på Islands Brygge. Foto: Thomas Laursen

Det afslørede Geggo tilbage i 2019 i Viafree-programmet ”Best of Bryggen” – et program der i otte afsnit fortalte de bedste, sjoveste, vildeste og mest rørende øjeblikke fra de første 15 sæsoner.

Her afslørede Geggo, at det faktisk var Linse, der i sin tid forsøgte at sætte parret sammen – mens Geggo havde en anden kæreste vel at mærke:

- Cengiz og jeg mødte hinanden på en lidt fjollet måde. Han havde en slikbutik, han var candyman, lige over for, hvor min mor boede. Og så en dag, jeg var hjemme hos min mor, sagde hun – meget upassende faktisk for jeg havde en kæreste – ”Gegs, har du set ham, der har slikbutikken?”, fortalte Geggo i programmet, hvor hun også afslørede, om hun var forelsket med det samme:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det var jeg ikke i starten – der tænkte jeg bare, at jeg ville have nogle gode ture på ham, lød det kækt fra Geggo.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Thomas Laursen

Parret til Zulu Awards i 2018. Foto: Thomas Laursen

Kærligheden til Cengiz spirede dog hurtigt, og de begyndte at date i sommeren 2014.

De blev officielt kærester på Facebook 12. oktober 2014 - og det strømmede straks ind med lykønskninger til det unge par.

Til at starte med medvirkede Cengiz ikke meget i ”Familien fra Bryggen", men i marts 2015 begyndte han for alvor at tone frem i det populære program.

Dengang udtalte en forelsket Geggo, at Cengiz var "the one":

- Jeg er så forelsket. Cengiz er min søde dejlige kæreste. Jeg er overbevist om, at han er 'The One', udtalte Geggo i et afsnit af "Familien fra Bryggen" i slutningen af marts 2015 og tilføjede:

- Cengiz er rigtig god til at håndtere mig og rigtig god, når jeg er en umulius. Og så er han god til at få mig ned på jorden. Vi er bare gode for hinanden. Det er trygt, og det er rart, og jeg er glad.

Sponsoreret indhold