Peter Lund Madsen

Foto: All Over Press

Vi kender ham som den mere velklædte og veltalende del af Lund Madsen-brødrene i deres mange shows. Men Anders Lund Madsens storebror kan også selv ...

Fulde navn: Peter Lund Madsen

Fødselsdato: 31. juli 1960

Familie: Gift med Rinette, som han har sønnerne Jacob og Daniel med.

Scoringer:

Kendt fra: ”HjerneMadsen” på DR2 og for at være Anders Lund Madsens bror

 

Vi kender alle Peter Lund Madsen som den mere velklædte og veltalende del af Lund Madsen-brødrene i deres mange shows. Men Anders Lund Madsens storebror kan også selv.

Han er uddannet læge og drømte i sine unge år om en fremtid som forsker gemt væk i et laboratorium. Kun en del af den drøm gik i opfyldelse, for man kan næppe bestå at Peter er gemt af vejen. Derimod kombinerer han forskning og underholdning, og han har gennem årene gjort os alle sammen klogere, mens vi har grint en vis legemsdel ud af bukserne.

Programmet ”HjerneMadsen” på DR2 gav ham hurtigt det selvsamme tilnavn, som han også går under i dag. Siden det rullede over skærmen første gang, har han medvirket i et utal af TV-programmer, foredrag og shows. Senest har man kunnet høre Hjernemadsen i radioprogrammet ”Hjernekassen” på P1.

Ligesom Peters påklædning vækker mindre opsigt end brorens, er privatlivet også anderledes ordinært. Den ældre Lund Madsen-bror mødte sin udkårne Rinette, da han var sidst i tyverne, og de to har holdt sammen lige siden.

 

Tidslinje:

Find din favorit kendis her:

Close