Brødrene Madsen: Spekulant og forsigtigper

Storebror Peter har sat penge til, mens Lille Anders er snusfornuften selv

Storebror Peter har sat penge til, mens Lille Anders er snusfornuften selv

Foto: All Over

Det plejer at være omvendt, men i brødrene Lund Madsens verden er det lillebror, der er den fornuftige. Og det er endda selv om 48-årige Peter Lund Madsen bedst er kendt som Hjerne Madsen.

Han har i alle tilfælde ikke brugt hovedet specielt godt og må i sit regnskab for sit firma Hjernemad Aps. konstatere, at han sidste år har tabt 1,25 mio. kroner på aktiespekulation.

Det er dog ikke noget, der anfægter firmaets sundhed. Egenkapitalen er på 5,6 mio. kroner, og Hjerne Madsen holdt så mange foredrag og optrådte så meget på slap line sammen med sin bror, at der var omsætning nok til, at han fik udbetalt næsten to mio. kroner i løn samt et udbytte på 350.000 kroner. Så han holder nok skindet på næsen, selv om han ikke har tid til at kommentere spekulationstabet over for Ekstra Bladet.

Men det har hans bror, Anders Lund Madsen alias Lille Madsen.

- Ja, i stedet for aktier burde han investere i tanzanit - et mineral fra Tanzania. Eller sætte pengene i banken, siger fornuftigper Madsen, der i øvrigt selv er fremragende kørende med sit firma M.A.L.M. Aps.

Her endte opsparingen eller egenkapitalen på glade 4,7 mio. kroner, og Anders kunne få udbetalt en løn på godt en million kroner og et udbytte på 500.000 kroner.

- Direktøren er meget tilpas, siger Anders Lund Madsen, der naturligvis selv er direktør i sit eget firma.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close