maria lucia

Nyeste artikler om maria lucia

... Det er ikke kun i offentligheden, at Maria vinder hjerter. I 2007 blev den smukke sangerinde kæreste med skuespillerkollegaen Peter Pilgaard. Forholdet holdt i tre år, og parret flyttede derefter fra deres fælles lejlighed på Islands Brygge. Siden hen har Maria Lucia været meget privat om sit kærlighedsliv, og der har kun svirret spæde rygter om flyvske forhold. I maj 2015 kunne sangerinden så afsløre, at hun var blevet kæreste med sangeren Albin Ljungqvist.

[node:vipedia-content-slice]

- Vi har været kærester i et års tid, men vi bor hver for sig, afslørede Maria Lucia til SE og HØR.

Sangfuglen blev landskendt, da hun tilbage i 2003 deltog i TV2-programmet ”Popstars”. Med sin krystalklare klang slog hun alle konkurrenterne ud af scenen, og sangerinden vandt i en alder af kun 19 år ”Popstars”. Året efter udkom Maria med singlen ”Taking back my heart”, som otte uger i træk lå nummer ét på de danske hitlister.

Karrieren som popsanger blev dog kortvarig, for en helt ny scene optog sangerindens interesse. Maria Lucia har siden 2005 indtaget musicalbrædderne, og særligt Disney-opsætninger har stor plads på hendes CV. Senest har hun også sunget med i Disneys kæmpesucces ”Frost” (Frozen, red.), hvor hun har lagt stemme til snedronningen Elsa i den dansksprogede version.

I 2011 vandt Maria den prestigefulde Reumertpris som årets sanger for rollen som Elphaba i ”Wicked” på Det Ny Teater.

- En tornado af en stemme. Og en dynamo på scenen. Maria Lucia er den misforståede, giftiggrønne heks på Det Ny Teater - med en sangkraft og et dramatisk overskud, der fik selv heksehadere til at overgive sig, skrev Reumert-komitéen om Maria Lucia.

Sangerinden kan derudover brillere sig med at være den første musicalsanger, som har modtaget prisen.

Udover at imponerer med smuk stemme og overbevisende skuespil, så viste Maria Lucia en helt ny side af sig selv, da hun i 2013 deltog i fredagsprogrammet ”Vild med dans”. Selvom Maria Lucia og Dansepartneren Morten Kjeldgaard fra start hittede hos dommerne, så røg det pæne par dog ud efter kun tre ugers dansen.

Tidslinje:

  • 2013: Medvirker i ”Vild med dans
  • 2011: Modtager Reumertprisen for året bedste sanger
  • 2009: Bliver singlen igen efter små tre års forhold
  • 2007: Bliver kæreste med Peter Pilgaard
  • 2005: Medvirker i sin første musical – Skønheden og Udyret
  • 2004: Udkommer med sin første single ”Taking back my heart”
  • 2003: Maria Lucia vinder ”Popstars”

Sponsoreret indhold