Kendte16. januar 2020

Maria Lucia er gravid

Musical-stjernen bliver til sommer mor for første gang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180919_wen_-_italien_37_preview.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

35-årige Maria Lucia Heiberg Rosenberg skal til sommer være mor for første gang. Det oplyses i en pressemeddelelse i forbindelse med premieren på musicalen "Den skaldede frisør".

Musical-stjernen spiller den vordende brud Astrid i forestillingen, og det er planen, at den gravide stjerne står på scenen, når "Den skaldede frisør"-musicalen får premiere den 5. marts i Scandic Falkoner i København.

- Jeg står pt. midt i mit livs største eventyr, og jeg er både nervøs, fordi alt er så nyt og føles så anderledes lige nu, men også virkelig spændt på rejsen, og jeg glæder mig helt enormt til at møde det lille vidunder, som naturligvis kommer i første række nu. Jeg agter at lytte til min krop, så jeg ikke overbelaster mig selv, men ser også frem til fortsat at kunne være med i "Den skaldede frisør". Det er et fænomenalt hold, og jeg er sikker på, det bliver en fest af en forestilling med masser af god musik og kærlighed hele vejen rundt, udtaler den vordende mor i pressemeddelelsen.

Det er planen, at Maria Lucia også er med i forestillingen, når den d. 24. april rykker til Aarhus. Ellers står kollegaen Frederikke Vegel klar til at tage over.

Maria Lucias lykkelige omstændigheder gør, at hun desuden må trække sig fra musicalen "She Loves You", der får premiere den 19. juni 2020 på Det Kongelige Teaters Gamle Scene.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/maria_lucia_dm.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Maria Lucia og Albin Fredy Ljungqvist. (Foto: Dan Mariegaard)

Lige inden nytår afslørede Maria Lucia, at hun og kæresten Albin Fredy Ljungqvist havde været hemmeligt forlovede i et år.

De to mødte hinanden første gang i 2013, da han deltog i Dansk Melodi Grand Prix.

Den aften skete der dog ikke noget, men de begyndte at følge hinanden på Instagram, og efterfølgende mødtes de til forskellige premierer i København.

Parret bor sammen på Vesterbro.

Sponsoreret indhold