Foto: All Over Press

Hilda Heick

Fulde navn: Hilda Jytte Heick

Fødselsdato: 19. maj 1946

Familie: Gift med Keld, som hun har datteren Annette med.

Scoringer:

Kendt fra: Keld og Hilda

Det er de færreste, der husker det. Men i mange år var Hilda bare fru Heick. Og mens hun passede sit job som datamerkonom hos Lundbeck og datteren Annette, turnerede manden Keld Heick land og rige rundt med bandet The Donkeys.

Og det var da også med mandens æsler, at Hilda Heick debuterede som sangerinde med storhittet ”Do you speak English” i 1976. Men sådan en succes satte ikke lige en stopper for Hildas arbejdsliv. Det var hun nemlig svært glad for. Fire år mere skulle der gå, før hr. og fru Heick blev kendt sammen for hr. og fru Danmark, da de skabte duoen Keld og Hilda.

Resten er sådan set historie, og selvom det engang var anderledes, kan man i dag ikke sige Keld uden også at sige Hilda.

I dag spiller parret stadig op til dans, men i 2013 kunne Hilda endelig læne sig lidt tilbage og nyde tiden som babysitter for sine børnebørn.

Datteren Annette Heick overtog nemlig for en stund rollen som Kelds faste makker på scenen, da far og datter turnerede med showet ”2 x Heick – Nu stopper du, far”.

 

Tidslinje:

Twitter

Loading…

Videoer