Felix Smith

Foto: All Over Press

Manden med de gyldne lokker og det smittede grin, Felix Smith, er primært kendt fra TV og radio for sit - til tider pjuskede - lyse hår ...

Fulde navn: Felix Thomas Elkjær Smith

Fødselsdato: 12. oktober 1976

Familie: Theodor Axel Schmidt Smith (søn, f. 2008)

Scoringer: Maya Albana

Partner: Marie Schmidt

Kendt fra: Radio, TV, Melodi Grand Prix, ”Talent”
 

Manden med de gyldne lokker og det smittede grin, Felix Smith, er primært kendt fra TV og radio for sit charmerende væsen og sit lange - til tider pjuskede - lyse hår.  

Felix begyndte sin karriere hos TV2, hvor han var vært for ungdomsprogrammet Rundfunk. Siden drog han til DR, hvor han har været vært for adskillige folkelige programmer såsom ”Talent”, ”DR’s store Juleshow” og ”Danmarks Indsamling”.

DR-cheferne indså hurtigt, at Felix havde en fænomenal evne til at være folkelig og rumme alle aldersgrupper, så han har også været vært for det danske Melodi Grand Prix i 2009, 2010 og 2011 sammen med henholdsvis Birthe Kjær, Julie Berthelsen og Lise Rønne.

Den ellers nydelige og præsentable Felix Smith har også været lidt af en gavflab, og han har aldrig lagt skjul på, at han har scoret en del damer gennem tiden. Faktisk har han scoret på mærkelige, utilgængelige og endda royale steder.

- Da jeg var omkring 20 år, arbejdede jeg som bartender i Tivolis Koncertsal. Jeg havde nøglerne til alle rum, så til en personalefest var jeg sammen med en kvinde på dronningens private sofa og senere ude i selve Koncertsalen på balkonen, hvor de kongelige sidder, har TV-trolden sagt til kvindemagasinet Woman.

Men én speciel pige stjal alligevel Felix Smiths hjerte. I 2007 mødte han Marie Schmidt, som er kok og ”meget smuk”, som han siger. Og så gik det pludselig hurtigt.

- 8 måneder, og så var Marie gravid. Det var: ”Skal vi få et barn?”, ”Okay, det kan vi godt." Så gik der en uge fra Marie sagde: ”Nu gider jeg ikke være på p-piller mere.” Så kom hun kort tid efter og sagde, at hun var gravid. Og så fik vi et barn, har Felix kækt fortalt til Alt for Damerne.

Nu har de sønnen Theodor, hunden Marley, et kolonihavehus og det hele ser ud til køre rigtig godt for den lille familie.

Felix beskriver sig selv som et stærkt rastløst menneske – og netop den side af ham, mener han selv, gør ham så velfungerende i sit arbejde.

- Stabiliteten derhjemme står i stærk kontrast til den manglende stabilitet i mit arbejdsliv - og det er meget vigtigt for mig, at det harmonerer, har han sagt, og understregede samtidig, at det er livet derhjemme, han prioriterer højest.

Der er også gode nyheder for den familie, for i juli 2015 bliver Felix igen far, da kæresten Marie er gravid med hans andet barn.

 

Tidslinje:

 • 2004: Får job på DR
   
 • 2007: Bliver kærester med Marie Schmidt
   
 • 2008: Sønnen Theodor fødes - Felix Smith: Har fået en søn
   
 • 2011: Stopper hos DR og begynder hos Nordisk Film
   
 • 2011-2015: Vært for en række programmer på TV2, herunder ”Felix flytter ind”
   
 • 2014: Far igen - Glad Felix: Skal være far igen

 

 

 

Find din favorit kendis her:

Close