Kendte7. april 2021

Er Felix Smith og Sarah Bro kærester? Nu svarer han igen

Felix Smith er bestemt ikke glad for de massive rygter om, at en romance mellem ham og Sarah Bro skulle være blomstret op
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/felix-smith.png
 Foto: Kaspar Wenstrup

Noget tyder på, at det kan være svært at krydse Atlanten sammen, uden at der ikke også i samme omgang skal opstå rygter om kærlighed og kæresteri.

Bare spørg Wafande og diamantdronningen Pitzner, der sidste år havde så meget kemi på skærmen, at mange seere var helt sikre på, de var blevet kærester.

I december blev det så Felix Smith og svømmebaben Sarah Bros tur til den lange sejltur, der er blevet optaget i forbindelse med programmet "Over Atlanten", og nu er det så også blevet deres tur til at feje rygter om et forhold af bordet.

- Det eneste, jeg har at sige til det, er, at jeg har ikke nogen ny kæreste, jeg er ikke startet noget nyt parforhold, siger Felix Smith til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Jeg har lige offentliggjort en skilsmisse, og der er nogle børn, jeg gerne vil passe på, og så har jeg ikke andet at sige til de rygter andet end, at jeg har set dem. De er vanvittige, nogle af dem.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20200810_mr_modeuge_08_1.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Et rygte om, at Felix Smith og den 25-årige Sarah Bro er faldet for hinanden, har fået liv på de sociale medier. Felix afviser dog. (Foto: Mikael Rieck)

Skilt efter 14 år

I sidste uge kunne den 44-årige Felix Smith på sin Instagram-profil afsløre, at han og hustruen Marie har besluttet sig for at flytte fra hinanden.

- Marie og jeg har besluttet at flytte fra hinanden efter 14 år. Det er en stor beslutning, men den har været længe undervejs. Vi gør det i enighed og med stor kærlighed til hinanden. Det er en svær tid, især for børnene, og vi beder derfor om ro og fred, skriver han.

Felix Smith og Marie Schmidt har sammen to børn, Arthur og Theodor.

Det har ikke været muligt for SE og HØR at få en kommentar fra hverken Felix Smith eller Sarah Bro.

Sponsoreret indhold