Reality20. november 2020

"Over Atlanten" vender tilbage: Her er det nye hold

Tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen springer nu ud som realitydeltager, når han sammen med Umut Sakarya, Felix Smith, Ditte Julie Jensen, Sarah Bro og Johannes Nymark udgør det nye hold i "Over Atlanten"
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lars Løkke Rasmussen har valgt at gå ned ad en helt ny karrierevej som realitydeltager. Han skal nemlig være med i "Over Atlanten".

Det er tredje sæson af sejlprogrammet, hvor en gruppe kendte danskere skal sejle ud fra Lanzarote for at krydse Atlanterhavet.

Foruden vores tidligere statsminister består holdet af følgende kendisser:

Kendiskok Umut Sakarya

Tidligere svømmer Sarah Bro

Tv-vært Felix Smith

Skuespiller Johannes Nymark

Influencer og bagedronning Ditte Julie Jensen

Hele det nye hold af kendisser i "Over Atlanten" har Discovery afsløret i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/larsloekke.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Snart kommer Lars Løkke på dybt vand (Foto: Kaspar Wenstrup)

- Holdet stævner ud fra Lanzarote den 26. november, og forude venter små tre ugers uforglemmelig rejse, hvor de skal stå for alt på båden og sørge for, at de rammer målet, der denne sæson er øen Aruba i Caribien, på sikker vis. Det er en tur, hvor de skal styre båden, stå for rengøringen, lave maden og i det hele taget sørge for, at alt spiller, skriver Discovery.

Lars Løkke glæder sig til at komme ud på det åbne hav og koble af efter mange år med utrolig meget fart på. Der er dog særligt en ting ved sejladsen, som han er nervøs for.

- Jeg har stort set ikke sejlet længere end Helsingør-Helsingborg, så jeg er da bekymret for, om jeg bliver søsyg. Men som mange nok har bemærket, så er jeg stædig af natur, og derfor er jeg sikker på, at jeg nok skal klare turen. Også når bølgerne går højt, forsikrer Lars.

Den tidligere statsminister er uden tvivl det største navn, som begiver sig ud på den tre uger lange sejltur. Men han og hans fem medkendisser er ikke alene på båden.

De bliver styret af den OL-guldvindende sejler Jesper Bank, som også har været med i de to første sæsoner af "Over Atlanten".

Sponsoreret indhold