Caroline Wozniacki

Nyeste artikler om Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki er ikke bare Danmarks bedste tennisspiller i nyere tid. Hendes kønne ydre har givet hende mange flere fans end dem, der kun går op i sporten. Hun var verdens bedste i 2010, og selvom hun siden er rykket nogle pladser ned ad verdensrangliste, så forbliver den storsmilende stjernespiller nummer 1 i vores hjerter.

Carolines forældre – Anna og Piotr Woźniacki – var oprindeligt fra Polen, men bosatte sig i Danmark, hvor hjembyen for Caroline og storebror Patrik blev Farum.

Caroline Wozniacki er nemlig heller ikke den eneste sportsstjerne i familien, da hun er lillesøster til den tidligere fodboldspiller Patrik Wozniacki, der spillede i den danske fodboldklub Hvidovre IF.

Men den mest succesfulde af børnene må siges at være Caroline, og det forstår man godt, for som ganske ung, hvor hun spillede for Køge Tennisklub, var fokus stort set kun var på tennis.

Der var ikke megen tid til pjat og pjank, da hendes far, Piotr Wozniacki, var yderst ambitiøs på sin datters vegne. Det hårde arbejde bar heldigvis frugt, da hun som blot 15-årig debuterede i seniorrækken.

Den unge kvinde var et tydeligt talent og gik derfor på gymnasiet under en 4-årig Team Danmark-ordning – ligesom hun blev tilbudt at spille tennis for Polen. Det tilbud afslog hun dog.

Fra sommeren 2008 har Caroline boet i Monaco, hvor der, ifølge hendes far, skulle være bedre træningsforhold og skattemæssige fordele. Da Caroline Wozniacki stadig er tilknyttet dansk tennis har hun derfor fået en del kritik for hendes valg af bosted.

Det er som sagt ingen hemmelighed, at smukke og talentfulde Caroline Wozniacki har mange mandlige fans og beundrere. Og hun har da også selv været ude med riven i forhold til det modsatte køn.

Først kunne man spotte hende følge livligt med i herrehåndbold og i særdeleshed i Mikkel Hansens mageløse moves på banen under OL i 2008.

Siden betrådte hun næsten ligeså mange røde løbere som røde grusbaner, gerne i selskab med barndomsvennen Mads Laudrup, som det rygtedes, at hun havde en flirt med.

Verdenspressen var heller ikke blege for at kæde hende sammen med mandlige tennisstjerner på stribe. Både Juan Martin Del Potro, Fernando Verdasco og Rafael Nadal skulle have været særdeles betaget af den blonde, danske ketcher-pige – men hvem kan bebrejde dem?

Efter en intim middag med Nicklas Bendtner og et angiveligt hedt forhold til den sidste halvdel af Nik og Jay, fandt Wozniacki dog den eneste ene i golfstjernen Rory McIlroy, som så den danske tennis-darling under US Open i 2010 for første gang.

- Det var første gang, jeg så hende i virkeligheden. Jeg kunne lide hende i hendes tætsiddende, sorte dragt, eller hvad det nu var. Min caddie kan bekræfte, at jeg bavlede løs om det i tre uger. Jeg beundrede hende på afstand. Så tog jeg til Wimbledon året efter for at se kvartfinaler, fortalte Rory McIlroy til britiske The Times.

På tidspunktet var kursen sat mod verdenstoppen af tennis, og i 2010 lykkedes det for Caroline. Hun nåede som den første dansker nogensinde førstepladsen på WTA-touren, hvilket betød, at hun kunne kalde sig verdens bedste kvindelige tennisspiller.

Den fornemme titel havde hun i første omgang i 18 uger, inden Kim Clijsters fra Belgien overtog den. Men efter blot en uge som nummer to på WTA-ranglisten i damesingle, generobrede Wozniacki førstepladsen igen i 2011. Året efter mistede hun desværre igen placeringen som nummer et, men ingen danskere har siden gjort hende kunsten efter.

Forholdet til Rory McIlroy blev taget til et nyt niveau, da de nytårsaften 2013 blev forlovet på romantisk vis. Caroline var overlykkelig, det overdådige bryllup skulle stå i New York til efteråret og alt syntes fryd og gammen.

Men efter at have sendt bryllupsinvitationerne ud, besluttede køllesvingeren Rory, at det der med ægteskab og forpligtelser alligevel ikke var noget for ham.

Forlovelsen blev derfor brudt via en forhastet og ufølsom pressemeddelelse.

- Det er mig, der er problemet. Vi sendte invitationerne ud i weekenden, og det fik mig til at indse, at jeg ikke er parat til alt det, der følger med et ægteskab, skrev Rory McIlroy.

Caroline åbnede senere op i et ærligt interview med Graham Bensinger på Yahoo! News.

- Det var meget hårdt, fordi han gjorde det meget offentligt fra start. Han meddelte det i en pressemeddelelse, så jeg havde ligesom ikke et valg… Jeg fik det bare smidt i ansigtet, sagde Caroline Wozniacki og tilføjede, at hun var 'chokeret':

- Jeg tænkte i hvert fald, du ved… At jeg ville få det at vide ansigt til ansigt eller noget. Men der var ikke noget i den stil - det var bare et telefonopkald, og derefter hørte jeg ikke fra ham igen. Parret havde så sent som i weekenden inden bruddet sendt invitationerne ud til deres overdådige bryllup, der ifølge flere kilder skulle holdes i New York med flere prominente gæster, blandt andre den tidligere amerikanske præsident Bill Clinton.

Caroline Wozniacki havde sågar fundet den bryllupskjole, hun ville giftes i. Derfor ramte bruddet også ekstra hårdt:

- Jeg tror ikke, at nogen forestiller sig at havne i sådan en situation. Du kan ikke forberede dig selv eller din krop på sådan noget, og derfor var jeg nok også i en fase af chok det første stykke tid, sagde Caroline Wozniacki til Graham Bensinger på Yahoo! News.

Dog genfandt den danske tennis-stjerne hurtigt sin styrke - både på og uden for tennisbanen. Hun har således siden nået flotte resultater i flere prestigefyldte turneringer. Med andre ord – hendes spil har forbedret sig i forhold til dengang, hun var sammen med Rory:
Hvor hun i takt med forholdet dalede ned ad ranglisten og kun vandt fire WTA-tuneringer i tre år, så kom hun hurtigt i topform og sikrede sig altså en WTA-sejr blot få måneder efter bruddet.

- Caroline var glad, da hun var i et forhold med Rory. Det betød bare, at hun manglede 10 procent på tennisbanen, da det er umuligt at have fuld fokus på sport og parforhold på samme tid, sagde farmand Piotr Wozniacki til mx.dk og tilføjede:

- De procenter hun manglede gjorde hende menneskelig, hvilket gjorde, at frygten fra rivalerne forsvandt, resten er historie, fortalte Piotr Wozniacki til mx.dk med henvisning til dykket fra førstepladsen på verdensranglisten til en rangering uden for top-10.

Penge mangler den danske tennisdarling heller ikke. Udover at have medvirket i en undertøjsreklame for firmaet JBS, som sikkert har givet gode skejser, så viser en opgørelse fra tennisforbundet WTA, at Caroline Wozniacki tjente omkring fem mio. kr. i præmiepenge i løbet af 2014 første otte måneder.

På kærlighedsfronten er Caroline senest blevet sat i forbindelse med en bred, firskåret, smilende amerikansk fyr - den talentfulde NFL-profil J.J. Watt, som spiller for Houston Texans.

Wozniacki og Watt sad tæt op af hinanden, mens de nød finalekampen mellem USA’s to bedste college-hold, Wisconsin Badgers og Duke Blue Devils.

Og parrets selskab blev i allerhøjeste grad bemærket af tusindvis af Twitter-brugere, som ikke var sene til at konkludere, at Caroline Wozniacki må have fundet sig en ny, fræk fyr.

Det er heller ikke første gang, at Caroline Wozniacki er blevet kædet sammen med en toptrænet NFL-profil. Lige før jul i 2014 var hun ofte at se i selskab med den amerikanske NFL-spiller Ryan Kerrigan.

Wozniacki, har siden lagt en video ud på Instagram, hvor hun for sjov kaster rundt med amerikansk fodbold – måske sammen med flirten J.J. Watt fra Houston Texas.

Caroline Wozniacki skal giftes

Caroline Wozniacki og David Lee havde været kærester et stykke tid, men på Valentines Day 2017 blev det helt officielt på de sociale medier også, da hun lagde et billede op, hvor der ikke længere var tvivl om, at hun var sammen med den amerikanske sportsmand.

Den 3.november 2017 friede David nemlig til Caroline, der sagde ja.

Frieriet foregik på øen Bora Bora, der tilhører Fransk Polynesien.

Også hendes nu forlovede, David Lee, lagde også et billede på Instagram, hvor han viser, hvor glad han er.

- Hun sagde ja. Så glad for at være forlovet med min soulmate, skrev han til sit billede.

Hvor brylluppet skal stå, har de to endnu ikke oplyst - ligesom de til SE og HØR har fortalt, at de ikke ved, hvor deres faste bopæl skal være på sigt.

Sponsoreret indhold